Demokrat Zafer

GÜRSU BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ÖZEL TÜBİTAK DERGİSİ

Gürsu Belediyesi, ilçedeki ortaokul seviyesinde yedi bin çocuğa TÜBİTAK’ın Cumhuriyetin 100. Yılına özel hazırladığı bilim dergisini ulaştırdı. Dağıtımı bizzat Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık gerçekleştirdi.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA ÖZEL DERGİLERİ BAŞKAN IŞIK DAĞITTI

Cumhuriyetimizin 100. Yılı farklı etkinlik ve kutlamalarla gerçekleştirilirken Gürsu Belediyesi ise anlamlı bir farkındalık sağlayarak bilim dergisi dağıttı. TÜBİTAK’ın 100. Yıla özel hazırladığı ve içeriğini oluşturduğu bilim dergisi Gürsu’daki ortaokul seviyesindeki çocuklar için Gürsu Belediyesi tarafından alınarak, okullara ulaştırıldı. Gürsu’da eğitim gören yedi bin orta okul çocuğuna dergileri Belediye Başkanı Mustafa Işık ulaştırdı. Yenidoğan Mahallesi’ndeki okullardan başlayan dağıtımlarda ayrıca çocuklara özel olarak tasarlanan cetveller ve ayraçlar da hediye edildi.


Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın öğrencilerle sohbet ettiği dağıtımlarda Cumhuriyetimizin ve bilimin geleceğine dair güzel temenniler paylaşıldı. “Bilimi kendisine yol edinen siz Cumhuriyet çocukları için desteğimiz artarak devam edecek” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, dağıtımlardan sonra çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ