Demokrat Zafer

Dağ Yöresinde O’nun İzi Olacak! Genç Partide İddialı Kadın Aday!

Genç Parti Orhaneli İlçe Başkanı Atike Kaya, “Çocuklarda ceket yok onlarda var bu kare tarihe not düşsün!” dedi. Atike Kaya‘nın sözleri şu şekilde: “Bir kere fotoğraf aslında kapalı kapılar ardında gizlenmiş birçok gerçeği haykırır. Bu karede onlardan biri. Devlet erkanı deprem bölgesine geliyor. Belki de beklediklerinden fazla gördüklerinin etkisi altındalar. Bir taraftan da gazeteciler görüntü almaya çalışıyor. Bu fotoğraf spontene gelişmiş olsa da çocukların üzerinde mont yok. Demek ki; devlet yolda kalmış o yavrulara henüz ulaşamamış. Ama 85 milyon o bölgede 13,5 milyonun tekrar ayağa kalkması için gitti. Bir siyasetçi olarak değil bir anne olarak o yavruların titreyen bedenlerini gördükçe adeta buz tutuyorum. O çocukların yüreklerini ısıtın.”

Onu bu spotla tanıtmış, arkasında da sosyal aktivite projelerinde verdiği katkıyla sevmiştik. İş kadını olması yanında kadınlara özel geliştirdiği projelerle taktir etmiştik.

Evet Orhaneli’nin genç kadın başkanı Atike Kaya’dan bahsediyoruz. Kaya partisinden milletvekilliği adaylığı için başvurdu. Kaya; “Genç Parti iktidarında ızdırapları dindireceğiz, vatandaşımız yaşadığını hissedecek. Pandemi ile soluk alamayan, doğal afetlerle üzülen, ekonomik buhranla fenalaşan, yaşanan asrın depremle kahrolan halkımıza şifa olacağız! Sadece dağ yöresine değil tüm Bursa için Türkiye’yi kucaklamaya geliyoruz!” dedi.

ATİKE KAYA KİMDİR?  “01.01.1974 BURSA ORHANELİ doğumluyum. Evli ve 2 çocuk annesiyim. Bir çok STK larda üst düzey görev aldım. Bir dönem KASDER de bir dönem İŞİTME ENGELLİLER derneğinde 2 dönem köy derneğinde BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILIĞI görevinde bulundun. 2021 yılında ORHANELİ İLCE BASKANLIĞINDA görev aldım. Güçlü kadrosuyla Orhaneli teşkilatı ile dağ yöresinde GENÇ PARTİ’nin adını duyurmayı basardık. Vekil adaylığımın yegane sebebi BURSA genelinde GENÇ PARTİ’NİN sesini ve gücünü daha çok insanlara iletebilmek için ve  bu sebeple sayın kurucu Genel Başkanımız CEM CENGİZ UZAN’ın CUMHURBAŞKANLIĞI için ekip arkadaşlarımızın desteği ile var gücümüzle çalışmak için AND içeriz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ