Demokrat Zafer

Bozbey CHP’nin değil Bursa’nın başkanı olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa’da CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi. İlçe binasında yapılan görüşmenin ardından Özgür Özel açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Kurum’u adaylıktan çek” diyen Özel, “Bozbey CHP’nin değil Bursa’nın başkanı olacak” ifadelerinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bursa'dan Erdoğan'a seslendi

MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı‘na bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarete CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk katılım gösterdi.

İlçe binasında yapılan görüşmenin ardından Özgür Özel açıklamalarda bulundu.

Özel’in konuşmasından satır başları;

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz gün, 2 gün önce Ulu Cami’mizin önünde İlçe Başkanlık açılışını kutlamak için yoğunluktan otobüs üstünde gerçekleştirmiştik. Kurdeleyi otobüs üstünde kesmiştik. Benim kurultayda verilmiş bir sözüm var. O baba ocağında bir çay kahve içmeden olmaz dedik, tekrar geldik. İstanbul’dan Manisa programına geçerken karayoluyla geçtik. Osmangazi İlçe Başkanı ve yönetimini ziyaret ettik. Adaylarımız ve gençlik kollarımızla hem büyükşehir seçimlerini hem de yenilenen ve taşınan Osmangazi İlçe binamızı gezme imkanımız oldu. Ben CHP ilçe binalarının görünür, partimize layık olmasını çok önemsiyorum. Boşuna ‘baba evi’ söylemi değil. CHP Atatürk partisidir. İlçe ve il başkanlıkları Atatürk ve partimize layık olmalıdır. Bütün Bursalıları Osmangazi’deki baba evine çay içmeye davet ediyorum. Elinizle koymuş gibi bulursunuz.

“ERDOĞAN İSRAİL’LE İYİ İLİŞKİLER GELİŞTİRMESİNE RAĞMEN YARDIM GÖNDEREMİYOR”

Yoğun bir seçim temposundayız sürekli bir gelişme oluyor. Son olarak da bir gelişme oldu. Murat Kurum, 31 mart sonuçlarını Gazzelilerin, Batı Şeria’nın beklediğini, Gazze’nin umutlanacağını söyleyip, kendi kazanırsa insani yardımda bulunacağını söylemiş. Bu utanmazlık, riyakarlık, bir tarafı sahtekarlık. Bu kadar ucuz siyaset olmaz olsun. Bir kez daha gördüm ki İliç felaketinin sebebi kendisi ya.Olur da seçilirse İstanbul’un felaketi olur. Gazze’deki çocuklara yardım yapamadık mahçup oldu diyor Recep Tayyip Erdoğan. Bu hükümet, bu Recep Tayyip Erdoğan İsrail’le iyi ilişkiler geliştirmesine rağmen Filistinli çocuklara yardım ulaştıramıyor. Kurum Diyor ki ‘Beni İBB Başkanı seçerseniz Filistinlilere yardım edeceğim’. Bu kadar insan aklını alaya alan riyakarlıkla bir şey yapmaya çalışan ikinci bir belediye başkan adayı daha dünyada yok.

ÖZEL: MURAT KURUM YERİNE PİNOKYOYU KOYSAN DAHA İNANDIRICI OLURDU”

Murat Kurum’dan daha seviyesiz, siyaset acemisi ve insan aklını hafife alan bir başkan adayı görmedim. Yardım yapmak için 31 Mart’ta belediyeyi AK Parti’nin kazanması gerekiyorsa vay halimize. Yazıklar olsun Murat Kurum’a, Erdoğan’a. Sisi’yle yakınlaşıp Ekrem Bey’i düşürmeye çalışmıştı, kendileri yakınlaşmıştı. Böyle çapsız, böyle kolay yalan söylenmez. Ben Recep Tayyip Erdoğan’ın yerinde olsam, Murat Kurum’u adaylıktan çekerim. Buradan sesleniyorum, Murat Kurum’u aday yapacağıma pinokyoyu koysan daha inandırıcı olur. Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum, Murat Kurum’u adaylıktan çek.

“HER ŞEYE PARA BULUYOR, EMEKLİYE PARA BULAMIYOR” 

Asgari ücret düzeyini derhal çıkarmalıyız. En düşük emekli maaşını asgari ücret yapalım diyorum, maaş ödeyemem diyor. Emekliler de bu memleket için çalıştıkar. Herkes bir gün emekli olacak. Onları karşı karşıya getirmek büyük haksızlıktır. Dünyada 3 tane ucağı olan başka biri yok. Erdoğan, saraya, araçlara, yazlık kışlık saraylara, uçaklara para buluyor, emeklilere para bulamıyor. Erdoğan’ın saray müteahhitlere para bulup emeklilere bulmamasını şikayet ediyoruz. Erdoğan geldiğinde emekli maaşıyla 8 çeyrek altın alınıyodu, şimdi 2,5 çeyrek altın alınıyor. Erdoğan emeklilerden 5,5 çeyrek altını aldı. 5li çeteden vergiyi al, emekliye ver kardeşim. Zenginlere zenginlik katmasan emeklinin sofrasına ekmek, süt katarsın.

“MUSTAFA BOZBEY BÜTÜN BURSA’NIN BAŞKANI OLACAK”

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursalıların olacak. Gittiğimde kimsenin yakasında CHP rozeti görmeyeceğim, Türk Bayrağı göreceğim. Mustafa Bozbey sadece CHP’lilerin başkanı olmayacak. AK Parti’nin, MHP’nin de küskünü var. Bozbey, bütün Bursalıların başkanı olacak. Bizim ittifakımızın adı Türkiye İttifak’ı, rengi kırmızı beyaz. Bursa’nın ittifakı Bursa İttifakı, rengi yeşil beyaz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ