Demokrat Zafer

İSTANBUL’UN BÜYÜLEYİCİ MANZARASINA KARŞI İFTAR ZİYAFETİ

InterContinental Istanbul’un en üst katında olağanüstü bir manzaraya sahip olan ve seçkin lezzet anlayışı ile İstanbul’un en özel Türk ve Osmanlı mutfağı restoranları arasında öne çıkan Safran Restaurant; lezzetli menüsü ve geleneksel tatlarıyla Ramazan ayı boyunca misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

İstanbul’un tam kalbinde yer alan ve Boğaz’a hâkim muhteşem terasıyla her zaman unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Safran’da; geleneksel Türk mutfağının bereketini ve Osmanlı mutfağının gastronomi mirasını deneyimlemeye hazır olun. Menünün öne çıkan lezzetleri arasında Pastırma Turşusu, Kibbeh, Nardan Aşı ve Kuzu İncik yer alıyor. Tatlı menüsünün öne çıkanları arasında ise Katmer menünün geleneksel tatlarından…

Safran Restaurant yorumu ile sunulan Osmanlı – Türk mutfağından geleneksel yemekler, misafirlerini adeta Anadolu’nun dört bir yanında lezzet yolculuğuna çıkaracak yöresel lezzetlerle donatıyor. Ailenizle, iş arkadaşlarınızla ve dostlarınızla buluşacağınız iftar vakti hiç unutulmayacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ