Demokrat Zafer

DEMOKRAT BURSA; Türkiye’de uzlaşı olabildiğini arasında fark olan görüşlerin bir araya gelebildiğini gösteren bir hareket oldu

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu açıklamasının ardından, Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan yaptığı açıklamada; “Memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah Millet İttifakı olarak, milletin iktidar değişikliği talebini sandığa yansıtması yönünde vesile olmak bütün niyetimiz. İnşallah bundan sonra zaten seçim dönemine girdik ve biz bu seçimi kazanacağımızı düşünüyoruz. Elimizden geldiği kadar, Allah bize güç verdiği sürece bu yönde çalışacağız.”

Genel başkanların Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı yapacağı konusunda düşüncelerini ifade eden Çağrı Kaplan, “Güzel olmuş, Türkiye’de uzlaşı olabildiğini arasında fark olan görüşlerin bir araya gelebildiğini gösteren bir hareket oldu. Bu yönüyle de önemsiyorum. Bu uzun yıllardır Türkiye’de özlediğimiz, ayrıştırma politikası değil uzlaştırma politikası. Bu anlamda da 6’lı masa üzerine düşeni yapmış görünüyor.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ