Demokrat Zafer

Depreme Bursa’dan İYİ Müdahale…!!!.

İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Kadın Politikaları ve Sosyal Politikalar Başkanlığı’nca düzenlenen “Deprem Gerçeğinde Bursa” konulu seminer Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleşti. İYİ Parti İl Başkanı Dr Mehmet Hasanoğlu, GİK üyeleri, MDK Üyesi, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği seminerin sunumunu DASKUT Başkanı Tuncay Meriçli ve Genel Sekreter Özcan Yurtseven gerçekleştirdi.

DASKUT Başkanı Meriçli; “Depremin kalbine indikten sonra yalnızlığımızın ne kadar derin olduğunu birkez daha anladık. Depremde yıkılan binalarda yakınlarınız can vermez, yapayalnız kaldığında ölürler. Hiçbir kurumdan maaş almadan deprem bölgesine giden gönüllüler inanın tüm masraflarıda kendi imkanlarıyla sağlıyor. Bizler orada acının iliklerlere işlendiğini çıplak gözlerimizle gördük. Allah bu acıların tekrarını asla necip milletimize yaşatmasın!” dedi.

İlk Yardım ve Kurtarma çalışmalarının anlatıldığı seminerde DASKUT elemanlarına günün anısına İlçe Başkanı Erkan Zorba ile semineri takip eden İlçe Başkanları bir plaket taktim etti.

Seminerin finalinde ise İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu’nun sözleri damga vurdu. Hasanoğlu; “Böylesine büyük bir felaketin yaşanabileceğini kimse tahmin bile edemezdi. Biz acıları yok edemeyiz ama zamanında yapmış olduğumuz İYİ pansumanla bunu bertarafını sağladık. Siyasi anlamda yaşananları sizde yakından takip ediyorsunuzdur. Genel Başkanımız milletimizin istikbalini düşünerek ateşten bir gömlek giydi. Birkaç günde partililerimizden partililerimizden sabır göstermesini diledi. Bir İl Başkanı olarak değil bir kardeşiniz olarak birkaç gün bekleyelim. İkbalde saadetini düşünenler ülkenin istikbalini düşünmez. Ama biz kurtuluşa yemin ettik. Her şey çok İYİ olacak.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ