Demokrat Zafer

İYİ ORHANGAZİ; EDEP YAHU…

AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, İYİ Parti Orhangazi ilçe başkanı İsmail Kaya’nın Bursa büyükşehir Belediye’sine bağlı BUSKİ’nin Bursa’ya yerleşen depremzedelerden yeni abonelik için teminat istediği  yönündeki iddiaları ve bununla alakalı yaptığı tepki açıklamasına cevap vererek, ”Şark kurnazlığına son verin” dedi.

Uzun bir açıklama yapan Ulusu’ya;  İYİ Parti Orhangazi ilçe başkanı İsmail Kaya’nın cevabı sert oldu. Kaya; ‘’Şecaat arz ederken merd-i kıbti, sırkatin söyler’’ derler Sn. Gökhan Ulusu. İnsan biraz ar eder, boynunu eğer. Soruyu yayınlamadan, cevabı sunan fotoğrafçılarınız ile ancak kendinizi kandırırsınız. İYİ Parti Orhangazi İlçe Başkanlığı olarak yaptığımız açıklamadan 1 gün sonra olayın tarafı olan Bursa Büyükşehir Bel. Ve BUSKİ zaten yapmış olduğu açıklama ile ayıplarını kabul etmişlerdir. Her şey apaçık ortada iken sanırım üstlerinden yediğin fırçanın etkisi ile saçmalamaktan geri durmamışsın. Boyunu çok aşacak genel siyaset iftiralarına, deprem bölgesindeki eleştirilerimize zamanı geldiğinde elbet değineceğiz.” dedi.

İÇİNİZDEKİ AJAN KİM?

Kaya; “Ancak biraz senin sorumluluk alanın Orhangazi’den bahsedelim. BUSKİ’NİN kabul ettiği alınan teminat bedellerinin alınmadığı yalanına sarılmışsın. Ancak o kadar zordasın ki aynı açıklamanın içinde kendini de yalanlamış, İsmail Kaya alınan kararı önceden öğrendi şark kurnazlığı yapıyor demişsin. O zaman sorayım sana bana bilgi veren içinizdeki ‘’ajan’’ kim? Önceden alındığını iddia ettiğin, sizin bile bilmediğiniz kararı İsmail Kaya’ya kim duyurdu. Senin söylemine göre ‘’ajan’’ Bursa Bel. Başkanımı, BUSKİ müdürlerimi, Orhangazi Bel. Başkanı mı? Kurtulun artık her problemde suçlu arama psikolojisinden, millet sizlerden çözüm bekliyor.” dedi.

FOTOĞRAF VERDİĞİN EVLERDE SORMAK AKLINA GELMEDİ Mİ?

Kaya; “Şark kurnazlığından bahsetmişsin. Şark kurnazı nedir biliyormusun Ak parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu. İlk andan itibaren canla başla yardım eden, toplayan, elleriyle araçlara yükleyen, bu araçları yardım bölgelerine ulaştıran Kıymetli Orhangazi’li hemşerilerimizin derneklerimizin, odalarımızın, emeklerine saygı duymadan yardım tırlarının önüne geçip fotoğraf vermektir. Milletin parasıyla millete caka satmak, milletin parasını millete çok görmektir. Kıymetli Orhangazi’lilerin evlerini açtığı, imkanlarını seferber ederek donattığı depremzede kardeşlerimizin evlerinde fotoğraf vermektir. Bize bu kadar laf edeceğinize o evlerde sormak hiç aklınıza gelmedi mi su, doğalgaz, elekrik aboneliği aldınız mı? Teminat bedeli ödediniz mi? Her şeyin vakti var Gökhan Ulusu sen şimdi cenaze evlerinde türkü söylemeyi bırak çözümlere bak. Alınan teminat bedellerin geri ödenmesi için bir şeyler yap. İyilikte kötülükte unutulmaz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ