Demokrat Zafer

GELECEK BURSA; “Yardımlarınızı Güvenle Depremzedelere Ulaştırıyoruz!”

“Gelecek Partisi Bursa teşkilatları olarak bugün itibari ile deprem bölgesine 4. yardım tırını an itibari ile gönderdik.” sözler İl Başkanı Alparslan Yıldız’a ait. İl Başkanı Yıldız; “Depremzedelerin 10 ildeki durumlarını Bursa Teşkilatlarındaki görevli arkadaşlarımız anlık olarak takip ediyor. Şimdi acıları paylaşma zamanı. Önümüzdeki 5 gün boyunca gelen yardımları güncelleyerek deprem bölgesinde yetkili olan AFAD ekipleri koordinasyonunda ihtiyacı olan vatandaşlarımıza partili arkadaşlarımızla ulaştırmaya devam edeceğiz. Gelecek Partisi İlçe Teşkilatlarımız da bu süreçte mesai kavramını kendi lügatlarından kaldırdı. Yardım malzemeleri toplanması ve sevkiatında Gelecek Kadroları tam kadro görev aldı.” dedi.

Gelecek Parti İlçe Başkanları da tırların yüklenmesi sırasında o anı yaşadı. Orhangazi, Osmangazi ve Yıldırım İlçe Başkanları duygu ve düşüncelerini paylaşırken duygulu anlar yaşandı.

Osmangazi İlçe Başkanı Burhan Baburhan; “Acı büyük olunca o acının yükünü paylaşmakta bizim insanlık görevimiz. Bu insanlık görevimizi de elimizden geldiği kadar yerine getirmeye çalışıyoruz. Amacımız yaraları sarabilmek.” dedi.

Yıldırım İlçe Başkanı Ercan Sönmez; “Güneydoğu Anadolu Bölgemizi derinden sarsan depremin acılarını hafifletebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bu sınavdan da alnımız ak atlatacağız!” dedi.

Orhangazi İlçe Başkanı Yılmaz İmenç; “Afet Bölgesine koşar adım gidiyoruz. Vatandaşlarımızın acısını yüreğimizde hissettik.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ