Demokrat Zafer

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bursa Milletvekili raporu…

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin detaylarını bugünkü köşesine taşıdı…

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Pandemi öncesi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin milletvekilleriyle 50’şer kişilik gruplar halinde bir araya geliyordu.

Herkesin konuştuğu ve her konunun dile getirilebildiği toplantılara, araya pandemi girince ara verilmişti. O toplantılar, 50 kişilik ilk milletvekili grubu ile bu hafta yeniden başladı.

50 milletvekili arasında Bursa’dan Emine Yavuz Gözgeç ile Müfit Aydın ve Osman Mesten vardı.

Toplantı bitiminde…

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, elini tuttuğu Bursa Milletvekili Müfit Aydın’la birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oturduğu masaya gidip şunu söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanı, İstanbul’da bizzat şahit oldum. Müfit Bey Doğu ve Güneydoğu’da çok etkili. İstanbul’da bize çok katkı sağladı.”

Bu sözlere…

“Biliyorum” cevabı veren Cumhurbaşkanı, sonra Aydın’a dönüp önce “Bursa’da durum ne?” ve sonra da “Anadolu nasıl?” soruları yöneltti.

Biz de…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasına Binali Yıldırım’la eğilip anlatan Müfit Aydın’ı arayıp, “Ne konuştunuz?” diye sorduk.

Tümünü söylemedi, ama şu bilgileri verdi:

“Bursa büyük bir özlemle hızlı tren bekliyor, Ankara da bunu biliyor. Dış kredi ve çalışmaların yeniden başlaması nedeniyle, ilgisini bildiğim için Cumhurbaşkanımıza teşekkür ettim.”

Şunu vurguladı:

“Bursa’da AK Parti’nin 11 milletvekili olarak birlik içinde ve aynı güzergahta hareket ettiğimizi söyledim.”

Şunu da ekledi:

“Önce Diyarbakır, Mardin, Siirt, Bingöl, Van, Muş, Bitlis’e Bursa’dan gezi yaptık. Geçen hafta da Kars, Ardahan, Ağrı’da mahalleleri, köyleri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip vatandaşlarımızı dinledik.”

İzlenimi şu:

“Doğu’daki milletvekillerimizin Batı, Batı’daki milletvekillerimizin Doğu illerinde karşılıklı programlar yapmalarını hep savunuyorum. Terörden arındırılmış vatandaşımız mutlu. Bunu da Sayın Cumhurbaşkanı’mıza sundum.”

Milletvekillerinin Ulaştırma Bakanı planı!

Sohbette… AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın’ın hızlı tren gelişmeleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ettiğini söylemesi üzerine “Bursa’ya şaşı bakan Ulaştırma Bakanı’nı nasıl aşacaksınız?” diye sorduk.

Önce…

“Cumhurbaşkanı konuyu yakından takip ediyor” dedi ve şunu söyledi:

“11 AK Parti milletvekili olarak Ulaştırma Bakanı üzerinde daha fazla çaba harcamamız gerekiyor.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ