Demokrat Zafer

Türk Devletini Türk Milleti’ne verecek tek parti Zafer Partisi

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı ve yönetimi Gemlik STK ziyaretleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gemlik Temsilciliğini ziyaret eden Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı ; Şanlı tarihimizin Zaferlerle dolu geçmişi ve bu Zafer’leri bizlere kazandıran kahraman Gazilerimiz hiçbir zaman unutulmamalıdır. Ve layık oldukları değer her zaman her yerde verilmelidir.
Canları pahasına bize bu toprakları vatan kılan Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz her zaman hürmetle hatırlanmalıdır ,
Zafer Partisi her zaman Şanlı ordumuzun, Gazilerimizin, Yüce Türk Milleti’nin yanındadır. Devlet-i Ebed-i Müddet İlelebet Cumhuriyet “ dedi.
Gaziler Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Kadri Tan ise Zafer Partisinin ziyaretiyle mutlu olduklarını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Gemlik Muhtarlar Derneğini Ziyaret eden Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı ; “Muhtarlarımızla ortak akılla nasıl birlikte çalışabiliriz, Zafer Partisi olarak nasıl faydalı olabiliriz ,neler yapabiliriz bunun değerlendirmesini yaptık. Dernek Başkanı Muhtar Enver Çelik tek dileğimiz bu bayrağın hep dalgalanması ,vatanımızın birliği, bölünmemesi derken Başkan Nilüfer Toprakçı ise hepimizin tek dileği bu ;vatanımızın birliği, dirliği, bölünmezliği için çalışıyoruz. Türk Devletini Türk Milleti’ne verecek tek parti Zafer Partisi ,desteklerinizi bekliyoruz “ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ