Demokrat Zafer

Gerek yurtiçi gerek yurtdışında terörle mücadele eden güvenlik korucularına bir nebze olsun dokunabilmek istiyoruz!

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu BURSA İl Temsilciliği resmi olarak açılışını gerçekleştirdi.

HABER OSMAN ÇETİN

Açılış konuşmasında İl temsilcisi Mehmet Akar ‘Bu kutsal görevi bizlere nasip eden yüce Allah’imiza ne kadar hamd etsek azdır. Bizleri Bursa il Temsilciliğine atayan Sayın Genel Başkanımız Ziya SÖZEN’e çok teşekkür ediyoruz. Bu dava Hak Davadır batılın karşısında asırlardır dim dik duran ve sonsuza dek dik duracak davadır, bu dava Allah’ın davasıdır, bu dava islâm, vatan bayrak davasıdır, bu dava Ömer Halisdemir’in, Fethi SEKİN’in, Aybüke öğretmen’in, Eren Bülbül’ün, Yasin Börü’nün davasıdır. Velhasıl bu dava cennet ile müjdelenmişlerin davasıdır.’ Diye devam eden İl temsilcisi Mehmet AKAR son olarak Rabbim’den Dileğimiz şehitlerimize ve aziz gazilerimize bizleri mahçup etmemesi için dua ediyoruz. Oluşturduğu yönetim kurulu ile Bursa’da bu vatan bu bayrak için yaralı olan her gönüle dokunmak istediklerini ifade edıp, katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

Konfederasyon Genel baskani Ziya SÖZEN ise konuşmasında Konfederasyonumuz 100 Dernek 9 federasyon ve çeşitli illerde temsilcilikleri olan 2021 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’in kamu yararına statüsünü verdiği Türkiye’nin en büyük STK’larından biriyiz. Şehit ve gazi ailelerimize her alanda faydalı olma gayretlerinde olduklarını ifade ederek Bursa il Temsilciliği uzun zamandır niyetimizde vardı. Sağolsun MEHMET AKAR Baskanim bizleri kırmayarak bu kutsal vazifeyi üstlendi, çok değerli bir kadro oluşturmuş, inaniyorum Bursa’da çok güzel işlerde bulunacaklardır.’ Sözen sözlerine şöyle devam etti ‘bizim derdimiz yarınlarımız için geleceğimiz çocuklarımız için başta şehit olan, gazi olan ve hala vatan bekası için gerek yurtiçi gerek yurtdışında terörle mücadele eden güvenlik korucularına bir nebze olsun dokunabilmek..

Bu bağlamda il temsilcime, yönetimine başarılar dilerken. Katılım sağlayan Bursa Vali yardımcıma Büyükşehir belediye başkan vekiline, siyasi parti, STK temsilcilerine ve halkımıza çok teşekkür ediyorum’ diyerek sözlerine son verdi. Akabinde Bursa Vali Yardımcısı Hamdi Bolat ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız’ında iyi dilek temennisi konuşmalarının ardından kurdele kesildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ