Demokrat Zafer

GÜRSU MUŞ-DER ŞAMPİYON OLDU! SİYASETÇİLERDE TANSİYON YÜKSELDİ!

Kendide Muşlu olan CHP İlçe Başkanıyla, Gürsu Belediye Başkanı spor müsabakası sonrası birbirine girdi! Gürsu’da yapılan turnuvanın galibi bir hemşehri derneğinin takımı olunca siyasilerde de tansiyon yükseldi. CHP Gürsu İlçe Başkanı Haşim Öztürk; sosyal medya hesabından; Gürsu ilçemizde düzenlenen Futsal turnuvasını kazanan takım benimde Üyesi olduğum Gürsu Muşlular Derneği oldu. Öncelikle turnuvaya katılan tüm takımları tebrik eder çentilmenlik içerisinde geçen bir çok müsabakayı da takip etme fırsatım oldu.Tüm sporcularımızın yüreğine sağlık, günün sonunda bir takım ipi göğüsleyecekti, turnuva boyunca üstün performans sergileyen Derneğimiz, başta başkanımız Mehmet İsa Sevinç’i spor komitemizi sponsor firmaları ve tabi ki sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Lakin bu şampiyonluğu içine sindiremeyen ve bunu da açıkça dillendiren Gürsu belediye Başkanı Mustafa Işık’a açıkça duyuruyorum; daha önce de bir çok işte mikro milliyetçilik yaparak kayırdığın ve örtbas ettiğin işlerin gibi değil bu durum. Hazmedecek ve kabulleneceksin, Zira neredeyse attığın adımı paylaştığın sosyal medya hesaplarından turnuva Galibi takıma dair tek görsel ve söz yok. İlk öğretim okullarında, soyunduğunuz nikah memurluğunda ve açılış var denildiğinde en önde olduğunuz alanlarda bile siyaseti konuşarak resmediyorsunuz, çıkmazdasınız ve hizmet üretememe beceriksizliğinizi örtme çabası içindesiniz. Muş ve Muşlular size bir beden büyük gelir benden hatırlatması. Bravo şampiyona.” paylaşımı belediye başkanının tepkisini çekti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık bu paylaşıma; Tüm takımlarımızı tebrik ediyorum ama sana yazıklar olsun Haşim Öztürk! Şimdiye kadar şahsıma yönelik kullanmış olduğun tüm sözlere sabır gösterdim, fakat bu sefer farklı memleketlerden gelerek ilçemizde huzur içinde yaşayan Gürsulu hemşehrilerimi karşı karşıya getiren, onları kışkırtmaya yönelik yapmış olduğun açıklama tam anlamı ile kardeşi kardeşe, dostu dosta düşürme gayreti. Senin siyasi beklentilerin icin biz bu tuzağa düşmeyeceğiz.

Spor kardeşlik ve dostluk demektir… Öncelikle, Belediyemizin Kaymakamlığımız ile birlikte düzenlediği Futsal Turnuvası’nda başta şampiyon olan Gürsu Muşlular Derneği’miz olmak üzere tüm takımlarımızı yürekten kutluyorum. Heyecanımıza ortak olan tüm değerli hemşehlerime de özellikle teşekkür ediyorum. Altını çizerek belirtmem gereken çok önemli bir husus var. Sebebi ne olursa olsun, çekişmeli geçen maçlar nedeniyle yaşanan gerginliklerin büyümemesi, devam etmemesi için sessiz sedasız törenimizi gerçekleştirdik. Gürsu, hepimizin ortak değeri, hepimizin ortak yaşam alanı. Her gün yüz yüze bakıyoruz. Dostluk ve birlikteliğimizi pekiştirmek adına düzenlenen bir etkinliği amacı dışına çıkmasını kabul edemeyiz, müsaade de etmeyiz. Bu nokta da törene dahi katılmayarak, yaşanan gerginlikler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışan CHP İlçe Başkanı Haşim Öztürk, yaptığın ucuz ve çirkin yorumun, bizim özellikle kapanması için özel çaba sarf ettiğimiz gerginliğe hizmet ettiğinin farkında değil misin? Hemşehrilerimizi karşı karşıya getirmekle neyi amaçlıyorsun. Bu nasıl bir üslup, bu nasıl yaklaşım. 7’den 77’ye Gürsulu tüm değerli hemşehrilerimin başımızın üzerinde yeri var. Her zaman onların hizmetinde, emrinde oldum. Olmaya devam edeceğim.” ifadesi ile tartışma yeni bir boyut kazandı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ