Demokrat Zafer

Osmanlı Ülkücülerinin Yeni Reisi Ayhan Çolak!

Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu, 6 Ağustos 2021 tarihinde Mehmet Emin Altaş liderliğinde kurulan ve Türkiye’de faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. Merkezi Yenimahalle Ankara’dadır. Genel Başkanı Mehmet Emin ALTAŞ’tır. Amacı Osmanlı tarihini, medeniyetini ve kültürünü anlamak, gelecek nesillere anlatmak ve hiçbir siyasi görüş, etnik köken, dil, din, mezhep ayrımı yapmadan herkesi aynı çatı altında toplamaktır.

Federasyona; OSMANLI ÜLKÜ DEĞERLER EĞİTİM VE İŞBİRLİĞİ DERNEĞİ, OSMANLI BÜYÜK BİRLİK KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİ, SELÇUKLU OSMANLI EĞİTİM VE SANAT DERNEĞİ, OSMANLI EYYUBİ KÜLTÜR DERNEĞİ, OSMANLI VATAN KÜLTÜR SANAT VE EĞİTİM DERNEĞİ bağlıdır.

Federasyon, Bursa’da da bir yapılanmaya giderek siyasetin ünlü ülkücü ismi Ayhan Çolak’ı yeni dönemde Reis olarak atadı. Atama belgesi gönderilen Başkan Ayhan Çolak; “Siyasete bir süre ara vermeyi düşündüğüm bir zamanda ülkücü camiadan gelen teklife kayıtsız kalamazdım. Şimdilik Osmangazi sorumluluğu tarafıma verilmiş gibi olmakla birlikte yılbaşı sonrası 17 ilçede ülkücülerin nefesi ve kılıcı olacağız.” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ