Demokrat Zafer

DSP’li Seskır’dan İYİ İnsan Erkan Zorba’ya Ziyaret! “Osmangazi’nin Nal Toplaması İçin Değil Çağ Atlaması İçin Çalışıyoruz!”

DSP Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır ve Yöneticileri, yeni seçilen İYİ Parti Osmangazi ilçe Başkanı Erkan Zorba’yı İlçe Başkanlığında beraberindeki parti temsilcileri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sıcak sohbet havasında geçen ziyarette Osmangazi’nin çeşitli başlıca sorunları masaya yatırıldı. DSP Osmangazi İçe Başkanı Mehmet Seskır, Erkan Zorbaya  hayırlı olsun ziyaretinde şu konulara değinerek sorunları anlattı

SULAMA SORUNU

Osmangazi’de büyük bir sorun olan sulama sorunu ile ilgili Başkan Erkan Zorbaya bilgi veren Seskır’ ‘Değerli Başkanım sizler mecliste ağırlığı olan bir teşkilatsınız ben uzun süredir bu sulama sorununu çözmek için mücadele verdim. Fakat bazı köylerde aynı sonuçları Merkez ilçeye bağlı mahallerdeki gibi  sonuç alamadım. Sayacak olursak bu köylerden en başta geleni Çukurca köyüdür. Kurban Bayramında Çukurca köyüne 15 gün su verilmemiştir. Köylüler mağdur olmuşlardır. Çukurca Köyü Muhtarıyla sık sık bir araya gelmeme rağmen sorun maalesef çözülememiştir” diye konuştu.

OSMANGAZİDE Kİ SURİYELİ’LER KONUSU

DSP Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır bu ilçede 136 mahalleyi gezdiğini hatta kendisinde sorunların bulunduğu listenin olduğunu ifade ederek  bu konuda da şu bilgiyi verdi ”Suriyeli vatandaşların en yoğun olduğu mahalle Çarşamba İntizam Mahallesi bu yüzden bu konuda İntizam Mahallesi Muhtarı İbrahim Topalı geçtiğimiz günlerde ziyaret ettim. Muhtarımız Topalı ziyaretimde kendisine Suriyeli misafirlerin sayısını sordum. Bana sağolsun efendiliğiyle çok saygı duyduğum ve çalışkanlığıyla da her zaman takdir etiğim muhtarım bilgisayardan bana gereken resmi bilgiyi hemen gösterdi. Suriyeli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı almış sayı 3800 kişi bunun dışında kaçak oturanlarda var. Bir konuya da  daha değinmek gerekir biliyorsunuz 2024 Yerel seçimleri yapılacak 2 sene sonra o zaman Bu mahallede ve semtte yaşayan Suriyeli birisi belki de muhtarımız Asiye hanımın ve İbrahim Muhtarımın karşısına çıkacak. Ya seçilen muhtar Suriyeli olursa ne olacak diye sormaktan kendimi alamadım. Kısacası yerli ve milli olan muhtarım o durumda muhtarlık mazbatasını Suriyeli seçilmiş muhtar adayına teslim edecek değil mi?” dedi.

Mehmet Seskır, İyi Parti Osmangazi İlçe Başkanı Erkan Zorba’dan bu konuda birlikte çözüm arayışı içinde güç birliği yapayı da önerdi.

İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Erkan Zorba; ”Sayın Mehmet Seskır başkanımı yakından takip ediyorum ve yaptığı çalışmaları takdirle ve memnuniyetle karşılıyorum .Tabi ki; Bu konularda biz İYİ Parti Teşkilatı olarak gereken çalışmaları birlikte yapacağız birlikte bu sorunları çözmek için üstüne gideceğiz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ