Demokrat Zafer

Bursa Multipl Skleroz Derneği’nden Anlamlı İftar!

Bursa Multipl Skleroz Derneği ;hasta, hasta yakınları ve gönüllü üyelerinin de arasında olduğu mübarek Ramazan ayının bereketini ve sofralarını paylaşmak üzere düzenlediği iftar programı Sağıroğlu Et Lokantasında yapıldı.

HABER OSMAN ÇETİN

İftar yemeğine Dernek Başkanı Prof.Dr.Ömer Faruk Turan,Dernek Baskan Yardımcısı Doç Dr.Meral Seferoğlu,Dernek Üyeleri Uzm.Dr.Ali Özhan Sıvacı, Doç Dr.Rabia Koç, Uzm.Dr.Fatma Nadide Sıvacı, Uz.Dr.Furkan Sarıdaş, Uz.Dr.Filiz Sarıdaş, Dernek Sekreteri, Sevinç Coşar, Dernek yönetimi ile hasta ve hasta yakınları, Aileler ve gönüllü üyelerinin de aralarında bulunduğu güzel ve anlamlı organizasyon gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Prof.Dr.Ömer Faruk Turan yaptığı açıklamasında; “Bursa’da bulunan ve etkinliğe katılan MS hastalarımızın bir nebzede olsa Multipl Skleroz Derneği olarak yanlarında olmaktan gurur duyuyoruz. Etkinliğe katılan hastalarımızın böyle etkinliklerde kendilerini iyi ve daha güçlü hissettikleri, yalnız olmadıklarını görmenin kendilerine çok iyi geldiğini ifade ettikleri olumlu geri bildirimler oldu. Bursa’da yaklaşık 3000’i geçen sayıda MS hastası olduğu tahmin edilmektedir. Tüm Bursalıları Bursa MS derneğine üye olmak ve genç yaşta hastalık ile yüz yüze kalan hastalarımıza destek olmak için Derneğimize davet ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ