Demokrat Zafer

GÖLLÜCE KÖYÜ TUVALETLERİNE KAVUŞUYOR

İznik belediyesi tarafından yapımına başlanılan Göllüce köyü Tuvalet için kollar sıvandı

HABER SÜLEYMAN BİLİR…

Yıllarca köy meydanında Tuvalet sorunu yaşayan yapılmasına Köy Muhtarı Osman Bayer girişimleriyle gerçekleşecek olan tuvaletler bay ve bayan tuvaletleri, Engelliler için de ayrı ayrı bölmelerden oluşan 4 bölüm olarak belirlendi.

ön kısmında köylülerin düğün ve cemiyetler için kullandıkları birde gelin odası yapımına hızlı bir şekilde İznik belediyesi fen işleri müdürlüğünün çalışmaları devam ediyor.

Konuyla ilgili bil veren Köy Muhtarı Osman Bayer “Yıllarca köy meydanına yakın bir yere tuvalet yapılması için girişimlerimiz oldu fakat son noktayı Değeli Belediye Başkanımız Sayın Kağan Mehmet Usta koydu. Göllüce halkına zaruri ihtiyacı olan tuvaletleri halkımıza kazandırıyor.

Köyümüz Bursa İznik kara yolu üzerinde olup İznik gölüne sıfır yerli ve yabancı Turistler için Turizm için Sahil şeridimiz uzun, İznik’e 16 km uzaklıkta nüfusumuz iki bin fakat bu sayı yaz aylarında 10 bini buluyor.

Köyümüze gelen kişiler bay bayan olsun tuvalet ihtiyaçlarını yapılan bu çalışmalar sonrası tuvalet sorunumuz çözülecek

Bayer konuşmasında İznik belediye başkanımız Sayın Kağan Mehmet Ustaya ve fen işleri Müdürlüğüne Köyüm adına Çok teşekkür ediyorum” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ