Demokrat Zafer

Miting yeri ve tarih kesinleşti… Kılıçdaroğlu Bursa’ya geliyor!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kesinleşen Bursa programının yanı sıra İl Başkanı İsmet Karaca’nın Ankara ziyaretindeki detayları bugünkü köşesinde paylaştı…

Kılıçdaroğlu Bursa’ya geliyor! Miting yeri ve tarih kesinleşti…

Fotoğraflarda… CHP İl Başkanı İsmet Karaca’nın, İl Başkan Yardımcısı Baran Güneş’le Ankara’ya gidip CHP grup toplantısına katıldıklarını ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini görünce hemen aradık.

İlk olarak da…

“CHP’de aday olmayı düşünen il ve ilçe başkanlarının, yönetimde boşluk olmaması için haziran ayında istifa etmelerinin isteneceği haberleriyle bu ziyaretin ilgisi var mı?” diye sorduk.

Tatlı tatlı güldü…

“Haber çıktı, ama Genel Merkez’deki görüşmelerimde CHP’nin böyle bir kararı ya da düşüncesinin olmadığını öğrendim.”

Yani…

“Yani, ortada bir karar da, yapılmış adaylık başvurusu da yok. Süre olarak da çok erken.”

Şunun altını çizdi:

“CHP İl Başkanlığı’ndan istifa etmemi gerektirecek herhangi bir şey yok. Görevime devam ediyorum. Burada da 2 gün boyunca Genel Merkezimizle Bursa konularını görüştüm.”

Bu noktada…

Başta Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı olmak üzere, görüşmelerinde ilçelerle ilgili konuların da ele alındığını aktardı.

Sonra da…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları görüşmeyi aktardı:

“Sayın Genel Başkanımızı, elektriği kesilen aileye yaptığım ziyaretle ilgili bilgilendirdim. Çok memnun oldu.  Her seferinde Bursa’nın çalışmasından memnun olduğunu, yakından takip ettiğini söylüyor. Bunu yine dile getirdi ve yine ‘biraz daha fazla gayret’ istedi.”

Bu arada…

“İl Binamızı Bursa’nın siyasi tarihi müzesi gibi dekore etmiştik. Bunu da Bursa’nın Yüz Yıllık Tarihi adıyla kitapçık haline getirdik. Kitapçığı takdim ettiğimde, ‘Duyuyorum il binası çok güzel olmuş. Fakat kimse partide oturmasın, herkes sahada olsun’ dedi. Ben de hep sahada olduğumuzu söyledim.”

Şu bilgiyi de paylaştı:

“21 Mayıs saat 17.00’de Bursa’da yapacağımız Milletin Sesi mitinginin yerini de görüşmelerde kesinleştirdik. Miting Kent Meydanı’nda olacak.”

Kadın kollarına ‘ev ziyaretleri’ görevi

Salı günü… Kılıçdaroğlu’nun “Kavgam var… Ya katılın, ya çekilin” dediği Grup Toplantısı’nı izleyenler arasında CHP İl Başkanı İsmet Karaca ve İl Başkan Yardımcısı Baran Güneş de vardı.

Sonrasında…

Görüşmeleri sırasında Kılıçdaroğlu özellikle Kadın Kolları’ndan beklentisini Karaca ve Güneş’e iletti:

“İl ve İlçe Kadın Kolları’nı çok iyi organize edin. Ev ev gezsinler ve ev kadınlarını ziyaret etsinler.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ