Demokrat Zafer

DSP İNEGÖL; SEVME BİZİ BAŞKAN

DSP İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar uzun zamandır sürdürdüğü sessizliğini zehir zembelek sözlerle bozdu, “İnegöl artık il olmalıdır.” diyen Başkan Halil Büyükışıklar;

Yıllardır benim için “Bir Sevdadır İNEGÖL” diye diye İnegöl’ü sevdin. Sevme bizi Alinur Başkan, sen sevdikçe bize yazık oluyor. Sevdadan olsa gerek mesela ÇÖPLÜK olduk. Sevdadan olsa gerek SARAY inşaatı sırtımızda kambur oldu. Sevdadan olsa gerek arabalarımızda ne lastik kaldı, ne amortisör. Kısacası sen sevdikçe bize zarar veriyorsun.

İnegöl’de Anayasa’ya aykırı olduğu halde yol kenarlarında otopark ücreti koydun. Yetmedi önce taşerona verdin İnegöl halkını soydurdun. Kurtarmadı olsa gerek şu an BURULAŞ üzerinden soymaya devam ediyorsun. Neden mi? Bak hani hatırlamazsın belki bundan yıllar önceydi Afyon’da kaplıca otelinde tüm AKP’li Belediye Başkanları olarak hamam sefası yapmıştınız. Sonra da ucuzluktan aldığınız bir plaket ile birbirinize plaket verip fotoğraf çekinmiştiniz. Yerel gazetelerde her biriniz kendi adınıza “ŞAMPİYON BAŞKAN” diye haber yaptırdığınızda tesadüfen bende Afyon yerel gazetesini okumuştum. Afyon Belediye Başkanı ile aynı karedeydiniz ve Afyon yerel gazetesi Afyon Başkanı için, İnegöl Yerel gazeteleri de senin için ŞAMPİYON diye manşet atmıştı. Şimdi gelelim o birlikte şampiyon olduğun Belediye’nin yasal olmasa bile adil olan otopark uygulamasına. Afyon’da yol kenarlarında otoparkın saat ücreti 2,50 ₺ ilk yarım saat ücretsiz. Bizde yani İnegöl’de ilk 10 dk. ücretsiz ve saat ücreti 15,00 ₺ sen böylemi seviyorsun bu halkı? Afyon caddeleri TÜRK toprağı da İnegöl ve Bursa caddeleri YUNAN toprağımı? Bu kadar fazla fiyat farkı nasıl oluyor? Bizim caddeler altın mı kaplı veya bizim caddelerde araçlara oto kuaför hizmeti mi veriyorsun? El insaf, ya vicdan kardeşim. Afyon Belediyesi de Belediye iştirakle otopark yapıyor, Bursa’da. Hadi diyelim Bursa Büyükşehir o sebep ile yüksek dedin o zaman bırak yakamızı, destek ver İNEGÖL İL olsun bizde kurtulalım sende kurtul. Büyükşehir yasası için yıllar önce İnegöl’de mahalle mahalle, köy köy birlikte siyaset yaptık. Biz herkese bakın bu yasa İnegöl için kötü olur dediğimiz de sen herkese bunlar size yalan söylüyor İNEGÖL uçacak, Almanya bizi kıskanacak, sizden su faturası almayacağız, imar ruhsatı istemeyeceğiz vb.. bir sürü vaat verdin. Geldiğimiz nokta da Büyükşehir yasası İnegöl’de bir tek seni UÇURDU, Büyükşehir Belediye Başkanı oldun. Hayırlı mübarek olsun ama lütfen artık sevme bizi Alinur Başkan.

İnegöl İL olacakta ne olacak diyen hemşerilerimiz var. Geçtiğimiz günlerde paylaştığım YSK verileri ile ilk önce Millet Vekili sayımız en az 3 olacak. Her seçimde zoraki 1 vekil sokuyoruz. O vekilde kendisini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Doğru düzgün hizmet veya destek alamıyoruz. Üç vekil olduğunda hizmette yarış başlar. Ayrıca İnegöl Valiliği üzerinden devlet desteklerimizi üstünden kesinti olmadan alırız ve hak ettiğimiz ödeneklerimiz olur. Ülke üretimine verdiğimiz katkı kadar destek almış oluruz. Bu iki konu bile il olmayı istemek için yeterlidir. Bu konu partiler arası değildir. Bu konu hangi siyasi parti olursa olsun herkesin tam destek vermesi gereken bir konudur. İNEGÖL’ÜN İL OLMAK HAKKIDIR. ” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ