Demokrat Zafer

Çözümü yurtdışında arayan gençleri ülkemizde tutmak için son nefesimize kadar çalışacağız

Nilüfer Buzpark Davet Salonu’nda gerçekleştirilen ve mevcut başkan Levent Öncü’nün tek aday olduğu İYİ Parti Nilüfer 3. Olağan Genel Kurulu’nda konuşma yapan İYİ Parti Bursa Milletvekili TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, birinci parti olmayı hedefledikleri Nilüfer’de şu an ikinci, Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da ise birinci parti olduklarını açıkladı.

Mevcut İlçe Başkanı Levent Öncü‘nün tek aday olarak girdiği Genel Kurul’a İYİ Parti Bursa Milletvekili TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı İYİ Parti Meclis Üyesi Mehmet Temirtaş, İYİ Parti GİK Üyeleri Müberra Çakır, Sermin Can Özensoy, Hasan Toktaş, İYİ Parti MDK Üyesi Şeyda Şahin, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, meclis üyeleri, İYİ Parti Bursa Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri ile parti mensupları katıldı.

İYİ Parti Bursa Milletvekili TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

“Bursa’da Türkiye ortalaması üzerinde teşkilat iletişimi var” diyen Tatlıoğlu, “Bu dönem ciddi etkinlikler yaptık. Selçuk Türkoğlu ve arkadaşlarına teşekkür ederim. Aynı zamanda Ahmet Erozan’a 17 ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da yüzde 29 oyla birinci partiyiz. Nilüfer’de 2’nci partiyiz. Osmangazi’de 2’nci olma yolundayız. Genel Başkan, ‘5 milletvekili’ dedi. Bu parti Türkiye’de siyasal iktidar değişecekse bu ancak İYİ Parti’nin 1’nci olması ile olur. Bize düşen bunun gereğini yapmaktır. Bursa’da üyelerimizi 32 bine çıkarmak zorundayız. Nilüfer’de 5200 üyeye çıkarmak zorundayız. Her sandığa eğitilmiş 2 arkadaş yerleştirmek zorundayız. Biz Nilüfer‘de de 1’nci parti olacağız. Türkiye’de siyaset 2000’lerin başında çevrilen oyunlar tekrar dönmeye başladı, 21. yüzyıla taşınan bir Türkiye beraber güçlü bir millet olma yolunda ilerliyor. 2017 referandumu olmuştu sayın genel başkanımız ile makamında randevumuz vardı, hareket ve parti kurup kurmama konusunda istişareler yapıyordu ve sağ olsun benim fikrimi sordu.  1889’dan beri kurulan ilk siyasi partiden itibaren Türkiye böylesine prangalanmamıştır, halimizi anlatma konuşmaları ifade etmekte nasıl zorlandığımız ortada.  Bugün 7 milyon çocuk yeterinde beslenemiyor. Okula giden çocuklar ya beslenme çantaları boş ya da doluysa bile arkadaşlarından gizli açmakta çünkü çocuklar aç.  15 Temmuz’un finansörü gibi gösterdiğiniz ülkeleri kırmızı halılarda karşıladınız fotoğraflar çekinmek için sıraya girdiniz Türkiye 30 milyar dolar gibi bir rezervde hangi ülkenin başına koyarsanız koyun Cumhurbaşkanı’nın damadını o ülke ekonomik olarak çökmeye başlar.  Türkiye’de bir siyasi parti bunların üzerinde çok ciddi çalışmalar yürütüyor ve bu parti İYİ Parti.  Teşkilatının en uç üyelerine kadar çalışmalarını sürdürmekte, Genel Başkanınızın çarşamba günkü konuşmalarına çok dikkat etmek gerekiyor, kongreler bizim düğünümüz ve kongrelerden güçlenerek çıkmamız gerekiyor.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı da salonda okundu. Mesajda, “Milletimizin sevgisi ile başarıya daha çok yaklaşarak ilerliyoruz. Biliyoruz sorumluluklarımız büyük, asla yorulmadan sıkılmadan yürümeye devam ediyoruz. Emin olun ülkemizi hak ettiği yarınlara kavuşturacağımız o kutlu hedeflere çok az kaldı. Tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum yüce Allah gayretlerinizi ibadet saysın” ifadelerine yer verildi.

İlçe Başkanı Levent Öncü’nün konuşmasından satırbaşları şöyle;

“Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü yaşama sevinci ile hayata tutunan engelli kardeşlerimizin her daim yanındayız, engelsiz yaşamı hep beraber inşa edeceğiz, Türkiye’ye demokrasiyi getirebilmek için sayın genel başkanımızın yolunda kongrelere başladık. 5 yıl önce partimizin kurulduğu dönemde kongre yapacak yer bulamazken, şuanda kalabalık kongre yaptığımız yerler mevcut. Çözümü yurtdışında arayan gençleri ülkemizde tutmak için son nefesimize kadar çalışacağız, değerli dava arkadaşlarım 5 Temmuz 2020 tarihi ile geldiğimiz ilçe Başkanlığı görevi ile sandıklarda görev yapacak arkadaşlarımızın seçimlerini sonuçlandırdık Benzin fiyatlarındaki artış ile ilgili yaptığımız basın açıklaması ulusal medyada gündem oldu, emek harcayarak gecesini gündüzüne katan arkadaşlarımız ile ciddi projeler geliştirdik. Meclis üyelerimiz ile bunları ileterek takipçisi olduk.  Her çarşamba günü iyilik sofrasını oluşturduk yaptığımız yemekleri 1 tencere fazla yaparak öğrenci kardeşlerimize sıcak anne yemeği servis ettik, yalnız yaşayan teyzelerimizi, amcalarımızı ziyaret edip kendi evlerinde kendilerini misafir ettik ikramlarda bulunduk.  Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile yorulmadan projelerimizi gerçekleştirdik buradan çalışmalarımıza vakit ayıran arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun.  Gerçekleştirilecek olan 3. Olağan genel kurulumuz ile bugün Nilüfer’de 2. Partiyiz yeni yönetimimiz ile cumhuriyetin ilanı ile saraydan alıp halka verilen yetkiyi Beştepe’den alıp halka tekrar geri vereceğiz 13. Cumhurbaşkanı millet ittifakının belirlediği aday olacaktır. Gençlerimizin yüzde 76’sı mutsuz geri kalanı ise çözümü başka ülkelerde arıyorlar, Türk milletine sözümüz huzur, adalet, güven İYİ Parti olarak biz davamızın peşini bırakmayacağız. Bizlerin borcu sadece aziz Türk milletinedir. Ne mutlu Türküm diyene”

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun konuşmasından satırbaşları şöyle;

“Bende kuruluşundan bugüne kurucu başkan Osman Uçar ve bugünden sonrasında görev yapacak olan yöneticilere başarılar diliyorum, şunu öncelikle söylemek gerekiyor 2020 Ağustos ayında 17 ilçemizle İl Heyeti Başkanlığı olarak hep bir arada mücadele ediyoruz nu çalışmalar süresince Nilüfer ilçesi en güzel faaliyetler gösteren ilçelerden birisi, Levent başkan ve heyetini uyumlu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.  Aynı süreç içerisinde bir faaliyet gösterdik çalışmalara başlarken bir sloganımız vardı ve biz tek kale maçı bozduk ve AKP uzatmalara oynuyor. En yüksek üyeyi yapacağız, en yüksek oy oranını alacağız ve milletin etkin sözü olup etkin çalışmalar yapacağız.  Genel Başkanımız’ın dün dediği gibi 2 olan vekil sayısını Bursa’da 5 yapmayı planlıyoruz. 5 değil Allah nasip ederse 10 vekil yapalım. 20 yıl öncede haramileri kovalıyorduk şimdide haramileri kovalıyoruz ve ömrümüz yettiği kadarıyla ülkemizdeki haramileri kovalayacağız. Bursa’da yapılan usulsüzlüklerin hepsini mahkemelere taşıdık, ancak mahkemelerden de cevap gelmedi.  Biz pişkinlikler ile beraber yerel seçimleri ile Bursa için başarılar diliyorum ‘Ne Mutlu Türk’üm.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ