Demokrat Zafer

Sanovel’de yeni atamalar

Türk ilaç endüstrisinin lider şirketlerinden Sanovel’de yeni atamalar gerçekleşti. Meltem Aral Küsbeoğlu, Stabilite ve Validasyon Yöneticiliği’nden Kalite Kontrol Müdürlüğü’ne, Gökçe Sözer ise Klinik Araştırmalar Yöneticiliği’nden Klinik Araştırmalar Müdürlüğü’ne atandı.

Toplumların bir ömür sağlığı için hayata geçirdiği çalışmalarla Türk ilaç sektörünün önde gelen şirketlerinden olan Sanovel, özel insan kaynağını güçlendirmeye ve çalışanlarının kariyer yolculuklarında yanlarında olmaya devam ediyor. Son olarak iki önemli atama gerçekleştiren şirketin yeni Kalite Kontrol Müdürü Meltem Aral Küsbeoğlu, Klinik Araştırmalar Müdürü ise Gökçe Sözer oldu.

25 yılı aşan sektör deneyimiyle Sanovel’e değer katmaya devam edecek

Meltem Aral Küsbeoğlu, 1993 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya bölümünden mezun oldu. İlaç sektöründeki kariyerine 1995 yılında Fako İlaç firmasında Kalite Kontrol Analisti olarak başlayan Küsbeoğlu, ardından İdol İlaç firmasında Inproses Kontrol & Kalite Güvence Şefi olarak görev aldı. 1998 yılında Abdi İbrahim’de Kalite Kontrol Uzmanı olan Küsbeoğlu, 2008 yılı itibarıyla görevine Kalite Kontrol Yöneticisi olarak devam etti. Sonrasında AksuVital Gıda Takviye firmasında Kalite Sistemleri Müdürlüğü görevini üstlenen ve 2020 yılından bu yana Sanovel’de Stabilite ve Validasyon Yöneticisi olarak kariyerini sürdüren Meltem Aral Küsbeoğlu Kalite Kontrol Müdürü olarak atandı.

Sanovel’in kıdemli üyesi yeni görevinde

Gökçe Sözer, 2000 yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı fakültede Farmasötik Teknoloji alanında 2004 yılında yüksek lisans yapan Sözer, 2019 yılında doktorasını tamamladı. Kariyerine Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak başlayan Sözer, 2004 yılından beri Sanovel’de imza attığı çalışmalarla şirketin klinik araştırmalar alanında elde ettiği başarılara önemli katkılar sağladı. Sanovel’de Klinik Araştırmalar Yöneticiliği görevini üstlenen Gökçe Sözer, Klinik Araştırmalar Müdürü olarak atandı.

Sanovel Hakkında

Türk ilaç sektörünün lider oyuncularından olan Sanovel, 1983 yılında Eczacı Erol Toksöz tarafından kuruldu. Güçlü portföyü ve kilit terapötik alanlardaki ürün çeşitliliği ile Sanovel, yılda 227 milyon kutu üretim kapasitesine ve European cGMP (İyi Üretim Uygulamaları) sertifikasına sahiptir. Dünyanın en büyük sağlık otoritesi kabul edilen Amerikan Gıda ve İlaç Kurumu (FDA) tarafından denetlenerek majör ve kritik bulgu olmadan onay alan ilk ve tek Türk ilaç şirketi olan Sanovel, güçlü Ar-Ge’si ve patent/fikri haklar alanlarındaki yetkinlikleri ve başarılarıyla da sektöründe öne çıkmaktadır. Birçok tedavi alanında pazara ilk eşdeğer ürün sunan şirket olan Sanovel, Türk ilaç endüstrisine ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya ve 1.600’ü aşkın çalışanı ile toplumların bir ömür sağlığı için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

www.sanovel.com.tr

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ