Demokrat Zafer

DSP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge’den BESOB Ziyareti “Esnaf Kazanımlarını Kaybetmemeli!”

Bursa’da 85 bin esnafa hamilik yapan BESOB; DSP Heyetini misafir etti. Ekim sonu 2 günlük bir Bursa ziyareti hazırlanan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın programına DSP Genel Başkan Yardımcısı A. Murat Özbilge; BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit’ide davet etti. Ziyarette İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır’da, Özbilge’ye eşlik etti.

BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit ve Yönetimi, DSP Heyetine önemli bilgiler verdi. BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit; 85 bin esnafı ekonomik şartlarının ayağa kaldırılması için kurumlar arası yapmış oldukları diplomasiyi anlatırken Kestel Çataltepe için ayrı bir tırnak açarak; “Burasının bitirilmesi artık Bursa’nın namus meselesi olmuştur” diyerek konunun önemini kırmızı çizgilerle anlattı.

DSP Genel Başkan Yardımcısı A. Murat Özbilge; “Bursa’da esnafımızın çok zor şartlar altında ayakta kalmaya çalıştığını gözlemliyoruz. Partimiz tüm birimleriyle sizlerin yanındadır. Geçmişte de DSP’nin ekonomik programları sayesinde esnafımızı kimseye muhtaç etmemiştik, yine DSP iktidarının ekonomi üzerinde yaratacağı sinerji ile esnafımız ayağa kalkacaktır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ