Demokrat Zafer

Marmara Kafkas Gürcü Federasyonu Nilüfer’de Yoğun İlgiyle Açıldı!

Marmara  Kafkas Gürcü Federasyon Hizmet Binası Nilüfer ilçesinde hizmete açıldı. Marmara Kafkas Gürcü federasyonun hizmet binasının açılışına Gürcistan Büyükelçisi Giorgi Janjgava, Federasyon başkanı Ömer Faruk Demirtaş ve Siyasi partilerin ve belediye temsilcileri katıldı. Törende konuşan  Federasyon Başkanı Ömer Faruk Demirtaş şunları ifade etti:
Demirtaş: “Büyükşehir belediye başkanı siyasi partilerimizin çok değerli başkanları siyasi partilerimizin milletvekili adayları kardeş derneklerimizin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri federasyon başkanımız konservasyon başkanımız ve federasyonumuza bağlı çok kuvvetli derneğimizin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri kıymetli gençlik kolları ve kadın kolları üyelerimiz hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum açılışımıza hoş geldiniz Şeref verdiniz. uzun yıllardır federasyonumuzun açılış çalışmaları devam etmekteydi yaklaşık 2 yıl önce ilk temellerini attık bugün de federasyon binamızı açmak nasip oldu. federasyon binamızın buradan tüm bölgedeki derneklerimize hizmet vermekte bu derneklerimizin koordineli çalışması sağlamak için önemli bir nokta  bu federasyon binamızın açılışında tabii ki derneklerimizin çok ciddi emekleri oldu bunun yanı sıra değerli Bursa büyükşehir belediye başkanı da çok değerli katkılar koydu ben kendilerine çok teşekkür ediyorum bugün burada aynı zamanda binamızın açılışının yanı sıra sayın büyükelçimizde bizi kırmayarak buraya geldiler aynı zamanda Gürcistan kültür Bakanlığı’nın İnegöl Kafkas halk arasında toplumumuza hediye etmiş olduğu kostümlerin de takdim edecek sayın büyükelçimiz bu vesileyle de Gürcistan’daki kültür Bakanlığımıza da teşekkür ediyorum. Tekrar katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı. Gürcistan Büyükelçisi Giorgi Janjgava şunları ifade etti.
Giorgi: “Hepinizi selamlıyorum, açılış davetiyeniz için Teşekkür ederim, Marmara Kafkas Gürcü Federasyon Binası hayırlı uğurlu olsun. İfadelerini kullandı.

Davete katılan BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili adayı Ekrem Alfaltlı; “Marmara Kafkas Gürcü Federasyonu Hizmet binasının açılış törenine Büyük Birlik Partisi milletvekilleri adayları olarak katılım sağladık. Başta Gürcistan Büyükelçimize, federasyon dernek başkanımız Ömer Faruk Demirtaş’a, tüm dernek ve katılımcılara şükranlarımızı arz ediyoruz. Kafkas ve Gürcü toplumu bu coğrafyanın zenginliği vazgeçilmezi ve bu milletin öz evlatlarıdır. Hepimiz bir kilimin desenleriyiz. ” dedi.

BBP Milletvekili adayı Mehmet Erhan Altın; “Geniş bir coğrafyanın temsilcileriyle bugün buradaydık. Amacımız ülkemizin tüm mozaiklerini bir araya getirerek coğrafyamızdaki kandaşımız 400 milyona sahip çıkmak. 14 mayısta biz bunu gerçekleştireceğiz. Vatandaşımızın ferasetine güveniyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ