Demokrat Zafer

United Colors Of Benetton Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu İle Her Beden ve Tarza Uygun Modern Tasarımlar

United Colors of Benetton, yeni sezon kadın koleksiyonuyla tüm beden ve stillere modern bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Her beden ve tarz için güzellik mümkündür anlayışıyla demokratik güzellik kavramını yeni sezona taşıyan Benetton, günümüz trendlerini klasikleşen stil mirasıyla harmanlıyor.

United Colors of Benetton 2022/2023 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu her beden ve tarza uygun tasarım seçenekleriyle yeni sezona merhaba diyor. Triko, sweatshirt ve jogger gibi rahat giyim stilinin temsilcisi tasarımların öncülük ettiği koleksiyonda yıllardır gardıropların vazgeçilmezi olan klasik tasarımlara da yer veriliyor. Benetton DNA’sını yansıtan renk ve desenlerin günlük ve sportif detaylarla şekillendirildiği koleksiyon ile rahat ve pratik stiller hedefleniyor.

Günümüz moda trendlerinin yalnızca birinden değil, birçok trendden ilham alarak hazırlanan yeni sezon kadın koleksiyonunda, çevre dostu tasarımlarla sürdürülebilir moda vurgusu yapılırken kesim ve tercih edilen kumaşlarla şehir temalarına dikkat çekiliyor. Yetişkinlerin dünyasında trend belirleyici alanlar haline gelen TİKTOK ve Instagram uygulamalarının moda bakışını da yeni sezona yansıtan Benetton, en trend görünümlerden en klasik tasarımlara kadar geniş bir stil yelpazesi sunuyor. ‘Herkes için Benetton!’ mottosuyla hazırlanan yeni sezon kadın koleksiyonu, ilhamını kadınların günlük ihtiyaçlarından alıyor.

Renkli ve modern tasarımların öncülük ettiği koleksiyon; ofis, ev ve sosyal yaşam gibi farklı okazyonlar için farklı tasarım alternatifleri de sunuyor. 70’lerin popüler duvar kağıdı desenlerinin, ilmekli çizgilerin, geometrik motifleri anımsatan jakarlı baskıların kullanıldığı koleksiyonda sürdürülebilirlik değerleri de esas alınıyor. Ekolojik pamuklu tişört ve sweatshirt tasarımları, sürdürülebilir viskoz elbiseler, kapitone ceketler ve geri dönüştürülmüş polyesterden hazırlanan pantolonlarla özgür ruhlu kadın stillerini oluşturan Benetton, organik pamuk sertifikalı ürün tedariği, en az %20’si geri dönüştürülmüş polyester kumaş kullanımı ve kalite standartlarını koruma misyonuyla da trendler kadar sürdürülebilir moda ilkelerini de yeni sezona taşıyor.

Canlı guajı anımsatan, sanattan ilham alan baskıları da yeni sezon tasarımlarında kullanan Benetton, kloş kotlar, yüksek belli denizci pantolon tasarımları ve rahat kesim jogger modellerini jarse üstlerle birleştirerek modern ve renkli stiller oluşturuyor. Küçük detaylarla en pratik elbiseleri bile şık statüsüne taşıyan Benetton, ‘zorlamasız şıklık’ kavramını çizgiler, renkler, dikiş ve örgü oyunlarıyla yansıtıyor.

Soğuk Havalara Modern ve Sürdürülebilir Tasarımlar

Soğuk havaların etkili olacağı günler için hazırlanmış dış giyim alternatiflerinde ise %100 sürdürülebilir dolgu malzemeleri ve geri dönüştürülmüş plastik malzemeler tercih ediliyor. Thermore teknolojisinin kullanıldığı şişme mont tasarımları uzun ve kısa kesim seçenekleriyle sezonda yer alırken pek çok farklı kesim ve tarzda yün kaban alternatifleri de sezona sunuluyor.

Trikonun Uzmanı

Tüm zamanların öncü ve zamansız trikolarının değişmez adresi olan United Colors of Benetton, yeni sezon için hazırladığı tasarımlarıyla triko uzmanlığı antolojisini bir kez daha gözler önüne seriyor. Uzun yıllara dayanan deneyim ve stil mirasının ürünü olan triko tasarımlar, Benetton DNA’sına işlenen detaylarla klasikleşirken, günümüz trendleriyle de zenginleşiyor.

Yeni sezon triko tasarımları renk, desen, iplik ve dikiş detaylarıyla ön plana çıkıyor. Uzun yıllar kullanılabilen trikoların yaratıcı olan Benetton’un 2022/2023 Sonbahar-Kış triko tasarımları arasında gökkuşağı renkleriyle oluşturulan kazak tasarımı, romantik ve pastel jakarlarla renklendirilen tasarımlar ve dantel efektli, blok renkli alternatifler ön plana çıkıyor.

Triko tasarımlarını sonbahar kış döneminin her stil ve okazyonuna uygun tasarımlar olarak değerlendiren Benetton, tüm beden ve vücut yapılarına uygun triko alternatiflerini sezona kazandırıyor.

Herkes İçin Benetton

Koleksiyonda yer alan denim seçenekleri de farklı kalıp ve kesim alternatifleriyle dikkat çekiyor. Yüksek belli, streç, çan kesim, soluk, yırtık, kloş, maskulen, havuç, slim fit veya 5 cepli gibi pek çok seçeneğin sunulduğu sezonda denim kovboy gömlekler ve içi suni yün ile kapitone edilmiş denim efektli ceket tasarımı ile trend görünümler işaret ediliyor.

‘Her Gün Bir Benetton Günü’dür’ ve ‘Herkes için Benetton’ gibi tüm zaman ve toplumları kucaklayan moda felsefesini sezona taşıyan Benetton Kadın Koleksiyonu tüm Benetton mağazalarında ve benetton.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

United Colors of Benetton Hakkında:

Benetton Grup, 5.000’den fazla mağazası ile dünyanın en önemli pazarlarında faaliyet gösteren, dünyanın en tanınmış şirketlerinden biridir. Geleceği planlayan, bugünü yaşayan, çevreye ve insan onuruna saygı gösteren grup, dönüşüm içinde olan toplumlara karşı da sorumluluk duygusuyla hareket eder. Değişim ve yenilikler üzerine esnek ve küresel bir yapıya sahip olan Benetton; tarihi, renkleri, moda anlayışı, perakende satış mağazası devrimi, benzersiz satış ağları opsiyonları, sosyal sorumluluk bilinci ve kültürel tartışmalara değinmekten kaçınmayan evrensel iletişimiyle de sektörel ve toplumsal gelişimi destekler. Renk, moda ve demokratik fiyat politikasıyla konsolide bir kimlik sergileyen grup, benimsediği değerler ve iş tutkusuyla güçlü ve dinamik bir yapı oluşturur. United Colors of Benetton, satış ağının gelişimini de dünya çapında önemli bir yatırım programı ile destekler. Mağazalarını; koleksiyonların, renklerin ve tasarımların ilgi odağı olduğu ve giderek daha çekici hale gelen, dinamik ve etkileşimli bir perakende bağlamında sunmak için son derece modüler ortamlardan yararlanan Benetton, tarihi şehir merkezlerinde ve alışveriş merkezlerinde önemli konumlarda yer alır.

United Colors of Benetton Türkiye Hakkında:

1985 yılında Türkiye’ye ilk giren uluslararası hazır giyim markası olan Benetton, ülkedeki sektör gelişimine büyük katkı sağlamıştır. Koleksiyon yapısı, renkliliği ve canlılığı ile Türk kültürüne hızlı bir adaptasyon gösteren marka 35 yılı aşkın sektör tecrübesiyle Türkiye’de 45 mağaza ve 30 farklı satış noktasına sahiptir. Yüzde 100 pamuk, yüzde 100 yün gibi doğal hammaddeler ile üretimini sürdüren United Colors of Benetton, Green B adını verdiği sosyal sorumluluk projesiyle de sürdürülebilirlik çalışmalarına öncülük etmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ