Demokrat Zafer

GÜNEŞ BU KEZ BAŞKA PARLADI!

Magazin, Sanat ve müzik dünyasının önemli ödülleri arasında yer alan Altın Melek Ödülleri’nin yaz organizasyonu olan Güneş Ödülleri, görkemli bir gece ile sahiplerini buldu.

Ülkenin saygın organizasyonları arasında yerini alan Güneş Ödülleri, usta televizyoncu Tayyar Işıksaçan’ın sunumu ile Yako House’da gerçekleşti.

White Party konseptinde gerçekleşen gece şıklık yarışına da sahne olurken, sanat, medya, iş ve cemiyet dünyasının en iyileri ödüllerine kavuştu.

Güneş Ödülleri’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen Olcay Kutluca ise tören sonrasında açıklamalarda bulunurken, ‘‘Bugün burada bizimle olan herkese özellikle teşekkür ediyorum. Ağustos ayında tatil döneminde bu töreni yapmak büyük bir risktir. Biz bu riske törenimizin saygınlığına güvenerek girmeyi tercih ettik. Şimdi buradaki kalabalığa bakıyorum da iyi ki de girmişiz. Her törenimizde olduğu gibi ülkenin her alanından en iyilerle bir aradayız. Tüm katılımcılara ve özellikle de Jüri Başkanımız Anıl Budak’a çok teşekkür ediyorum. Güneşiniz hep parlasın’’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ