Demokrat Zafer

GELECEĞE ŞEKİL VERENLER GNC FUTURE 2022’DE BULUŞTU

GNC Makina’nın geçen hafta 13-15 Mayıs tarihleri arasında Antalya Amara Palace Hotel’de düzenlediği ‘GNC FUTURE’ motivasyon toplantısına tüm çalışanlar katıldı. Çalışanlarının gelişimini ve müşteri odaklı memnuniyetini temel alan GNC Makina’nın etkinliğinde, geleceğe yönelik hedeflere ışık tutacak, müşteri odaklı bakış açısının irdelendiği birçok söyleşi ve etkinlik yapıldı.

Talaşlı İmalat Sanayi sektörünün önemli oyuncularından olan GNC Makina, geçen hafta sonu çalışanları ile birlikte Antalya’da toplandı. Sürekli gelişime ve inovasyona önem veren firma, çalışanlarının gelişimi konusunda da diğer firmalardan ayrışıyor. Her yıl düzenlenen etkinlikte tüm ekibin bir araya geldiği “GNC Future” adı ile hayata geçirilen toplantının bu yılki motivasyon konu başlığı ‘Müşteri odaklı bakış açısı ve süreç geliştirme’ oldu.

Bu konseptte gerçekleşen toplantının açılış ve motivasyon konuşmasını yapan GNC Makina Genel Müdürü Emre Seçkin, çalışanların katkılarından dolayı teşekkür ederken, şirketin gelecek hedeflerini konu alan bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından GNC Makina İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Mete Tanır, insan kaynakları ve idari işler alanındaki hedeflerini paylaştı. Tanır, müşteri odaklı yaklaşımda dinleme ve anlama konusunu irdeledi. Yeni kurulan GNC Akademi’nin gelecek hedefleri konusunda bilgiler paylaşan GNC Akademi Müdürü Soley Agakay, sektör ihtiyaç tespitlerini ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda nasıl bir yol izleyeceklerini anlatarak bu konunun önemine dikkat çekti. Satış Sonrası Hizmetler alanında GNC Makina’nın gelecek hedeflerini anımsatan GNC Makina Genel Müdürü Emre Seçkin, müşteri odaklı yaklaşımda sorgulama konusunun geliştirici yönlerine vurgu yaptı.

Toplantının ikinci oturumunda Finans Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Taşçı, süreç geliştirmede planlamanın ne kadar önemli olduğunu ve firmanın gelecek hedeflerine ulaşmak için nasıl bir süreç yöneteceklerini aktardı.

Bir diğer konuşmayı da kendi alanlarındaki hedeflerini anlatan Satış Müdürü Berkin Bilge yaptı. Pazarlama Departmanı’nın gelecek hedeflerini katılımcılara aktaran Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Melis Orhan da süreç geliştirmede kontrol ve ölçme konusunun önemine değindi.

“BİRLİKTE KAZANACAĞIZ, BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ”

Toplantının kapanış konuşmasını GNC Makina Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çetinkaya yaptı. Çetinkaya, konuşmasında GNC Makina’nın değerlerini, şirketin hassasiyetlerini ve önceliklerini paylaştı.

GNC Makina’nın değerlerinden asla taviz vermeden müşteri odaklı yaklaşımı öncelikleri yapacaklarını söyleyen Çetinkaya, “Sektörümüzde tercih edilen ilk firma olma hedefiyle sorumluluklarımızı doğru bir şekilde yerine getirmek bizim yaklaşımımız. Bizler müşterilerimizi dinleyecek, onların sesine kulak verecek, onlara değer verecek, yargılamayacak ve sorgulamayacak bir tutumla müşteri odağında her geçen gün yükselen çıtamızı bir üst seviyeye daha taşıyacağız. Bu tutum bizim temel konumuz. Çünkü müşterilerimiz hedeflerine ulaşırsa biz de ulaşmışız demektir” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Çetinkaya firmanın önümüzdeki 5 yıl hedeflerini şu sözlerle ifade etti: ‘’Hedefimiz önümüzdeki 5 yıl içinde İstanbul Sanayi Odasının hazırladığı Türkiye’nin 500 büyük sanayi şirketi listesine girmek. Şimdiye kadar koyduğumuz tüm hedefleri yerine getirdik. Bu hedefimizi de hep beraber gerçekleştireceğimize gönülden inanıyorum” dedi.

GNC MAKİNA’NIN TAMAMI OYUNA DAHİL OLDU

Programda yer alan drama eğitimlerini Eda Özyurt gerçekleştirdi. Bu dramalar için 5 gruba ayrılan GNC çalışanları ‘Müşteri Odaklı Bakış Açısı ile Süreç Geliştirme’ konulu doğaçlama skeçler sahneye koydu. Renkli aktivitelerin de yapıldığı etkinlik, gala yemeği ile son buldu.

GNC CNC Makina Teknolojileri Hakkında 

Talaşlı imalat sanayinin temel üretim araçlarından takım tezgâhları alanında önemli bir güce sahip olan GNC Makina, 2010 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. GNC Makina, Victor Taichung, Nakamura  –  Tome, Grob, Romi, Vision Wide, Vonghler ve Lico gibi yüksek hız ve niteliğe sahip CNC makina markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Adana’da bölge temsilcilikleri bulunan GNC Makina tüm Türkiye’de satış ve servis hizmeti de veriyor. GNC Makina, savunma sanayinden otomotive, havacılıktan kalıp ve kalıp endüstrilerine, enerji teknolojilerinden medikal endüstrisine kadar birçok sektöre üretim desteği sunuyor.

Üretici firmalara üretim yapacakları CNC makinaları temin eden GNC Makina, üretim öncesi ve sonrasında tüm süreçte danışmanlık hizmeti vererek servis hizmeti ve lojistik sağlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ