Demokrat Zafer

La Fann, Koç Üniversitesi Hastanesi ve Amerikan Hastanesi’nde Konsept Mağazalarda Yerini Aldı

La Fann, kadın girişimcilerin kurmuş olduğu, iyi hissetmenin ve hissettirmenin önemini benimseyen, herkes için özel ve anlamlı hediye seçenekleri sunan bir koku & kişisel bakım markasıdır. Sadece kaliteli ve şık ürünleriyle değil, aynı zamanda Türk Eğitim Vakfı bünyesindeki fonla ülkemizdeki kız çocuklarının eğitimine destek veren bir iyilik projesinin de parçası olmasıyla değer taşımaktadır. La Fann, bu sosyal sorumluluk misyonuyla, her bir ürün satışıyla bir kez daha iyilik ve sevginin yayılmasını hedeflemektedir.

Vehbi Koç Vakfı çatısı altında yer alan Amerikan Hastanesi, 100 yıllık bilgi birikimiyle ve en güncel teknoloji ve yaklaşımlarıyla kalite odaklı sağlık hizmetleri sunmaktadır. Koç Üniversitesi Hastanesi ve Amerikan Hastanesi’nin bu köklü geleneği ve modern yaklaşımı, La Fann’ın sağlık ve iyilik odaklı ürünlerinin hastane konsept mağazalarındaki yerini daha da anlamlı kılmaktadır.

İyi hissettirmenin ortak paydasında Türkiye’nin önde gelen sağlık kuruluşlarıyla buluşan La Fann; Koç Üniversitesi Hastanesi ve Amerikan Hastanesi’nin içinde konumlanan konsept mağazalarında yerini aldı. Hastane ziyaretçileri, artık sevdiklerine ve kendilerine özel bir hediye seçme fırsatını hastane içinde bulabilecekler. La Fann’ın özenle seçilmiş ve kaliteli ürünleri arasında yerli ve yabancı hastalara hitap edebilecek kokularda ve yüksek kalitede kolonya, doğal banyo ürünleri, vücut bakım ürünleri ve ortam kokulandırma ürünleri gibi birçok seçenek bulunmaktadır. Bu ürünler, sadece bir hediye olmanın ötesinde, hastaların iyileşme süreçlerine olumlu bir katkı sağlamak üzere özenle seçilmiştir.

Hastane ziyaretçileri, La Fann’ın özel koleksiyonlarıyla sevdiklerine hastane içinde vakit geçirirken veya iyileşme sürecinde moral verme fırsatını değerlendirebilirler. Ayrıca, özel hediye paketleriyle şık şekilde için hazırlanan bu paketleri, geçmiş olsun dilekleriyle hastaların odalarına göndermek de mümkün.

Kokunun iyi hissettirme gücüne inanan La Fann, hastane ziyaretçilerini hoş kokularla karşılamak, özel odalara ürün desteği sağlamak ve sağlık çalışanlarına özel jestler sunmak için hedeflerine devam etmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ