Demokrat Zafer

Yemeklere lezzet katan aksesuarlar

Dünyaca ünlü Rivadossi Sandro Italy, Sola Switzerland, Degrenne Paris, Salvinelli Italy ve Ottinetti Italy markalarının temsilciliğini yürüten bir aile firması olan ELE TREND, sofralara tasarım ve şıklık odaklı bir dokunuşta bulunuyor. Sofradaki mutlu anların tamamlayıcısı çatal bıçak kaşık takımlarının yanı sıra ELE TREND, kendi tasarımlarını da gerçekleştiriyor.

Hazırlanışından aksesuarların dizimine kadar başlı başına bir kültür olan sofra düzeninde masaya koyulan her bir parça, yemeği keyifli ve şık kılan detayların başında geliyor.

2014 yılından bu yana ELE TREND’in yaratıcısı Selçuk Ergenekon’un önderliğinde, bir aile firması olarak hayatını sürdüren marka, Rivadossi Sandro Italy, Sola Switzerland, Degrenne Paris, Salvinelli Italy ve Ottinetti Italy gibi dev markaların temsilciliğini yürütürken bir yandan da kendi markalarına ait çatal bıçak kaşık, sofra aksesuarları ve mutfak ekipmanlarıyla sektörde kendine bir yer edinmiş. ELE TREND’in kurucusu, sektörde 25 yılı aşkın süredir tecrübe sahibi olan Selçuk Ergenekon, lüks sofraların tamamlayıcıları olan enstrümanlarla, sofralarını sevdikleriyle paylaşmaktan keyif alanlara hitap ediyor.

Avrupa’dan Türkiye’ye getirilen kaliteli ve şık tasarımlara sahip ELE TREND’in premium kalitede üretim anlayışıyla hareket eden markanın yönetim ekibi de kurucu Selçuk Ergenekon’un kızı Lara Ergenekon ve oğlu Emircan Ergenekon’dan oluşuyor. Satın alım sürecindeki memnuniyete çok önem veren ELE TREND’e bir sipariş düştüğünde bu siparişin takibinin yapılması ve sonuçlanmasıyla firmanın kurucusu dahil tüm yönetim ekibi bizzat ilgileniyor.

ELE TREND’in amiral gemisi çatal bıçak setleri 24 parçadan, 87 parçaya kadar uzanan geniş bir yelpazeye sahip. Bunun dışında tuzluk ve biberlik, havluluk, peçetelik, servis kapları, servis ekipmanları, baharatlık, peynirlik, reçellik, termal servis kapları ve termoslar gibi sofra aksesuarları da yine ELE TREND’de bulabileceğiniz seçenekler arasında yer alıyor.

Beymen, Luxuria Etiler, Some Home İstanbul, Cumba Selection şubeleri, Mikasa&Moor İstanbul mağazaları, Aeris Design Etiler, Design 2000 Alkent, ZM Decor, AD Home&More Göktürk, Hisar Home&Concept, Home Culina Dekor Ferahevler, Gül Güler İzmir, Mağaza Cook İzmir, Borden Home Mersin, Arctrus Mimarlık, Decory Concept Samsun, Nayla Home Bursa, Orhan İthalat Sirkeci, Sabaş Home Alanya, Tuluk Grup Alanya, Kitchroom Konya ve Ruellia Konya ve daha birçok seçkin satış noktasında ELE TREND ürünleriyle tanışabilirsiniz.

Daha fazla bilgi edinmek, beyaz fonlu mock up görsel talepleri ve çekim ürünü temini, röportaj gibi talepleriniz için bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

Social Media: @eletrend

Mahmutbey Mah. İstoç Z Blok ZE Plaza 51. Yol Sk. No:21 Kat:7, İstanbul.

www.eletrend.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ