Demokrat Zafer

‘Zeytin Ağacıma Dokunma’ pankartının parasını imara açtırdığınız yerden aldığınız harç parasıyla mı ödediniz?

“Hep dedik yine diyoruz; Mudanya’nın temel sorunu CHP ve Hayri Türkyılmaz Belediyeciliğidir.” Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; yaptığı yazılı açıklamada;

“Mudanya’da ne yaptığını bilmeyen ve kaos üreten bir CHP Belediyeciliği var.

Güzelyalı İmar Planı, Yüzme Havuzu, Pazaryeri, trafik ve otopark sorunu gibi ilk başta sayabileceğimiz birçok konuda Mudanyalıya mağduriyetler yaşatan CHP’li Hayri Türkyılmaz şimdi de sözde! ‘Zeytin Ağacıma Dokunma’ eylemiyle gündemde.

Zeytinlik arazilerin vasfını değiştirerek arsaya çevirmesi ile ilgili 2018 yılındaki şikayetler çerçevesinde hakkında soruşturma başlatılan CHP’li Hayri Türkyılmaz Mudanya’da zeytin ağacıma dokunma eylemine katılıyor. Şaşırdık mı tabi ki hayır.

Mudanya’nın sorunlarını dile getirdiğimizde kulağının üstüne yatmasıyla bilinen CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a soruyorum:

  • Göreve geldiğinizden bu yana iddialara göre 612 zeytinliğin vasfını değiştirerek arsaya çevirip imara açtınız mı?
  • Zeytinime dokunma eylemine katılacak kadar hassassınız ya merak ediyoruz: Zeytinlikken imara açılan bu yerlere ruhsat verdiniz mi? Bu binaların oluşumu ile ilgili harçları aldınız mı?
  • Bu yerlere ruhsat verdikten sonra her zamanki gibi kaos üreterek bu alanlarla ilgili tarım arazileri olması yönünde başvuruda bulunup imar alanlarına inşaat yapanlar ile ilgili yeni mağduriyetler oluşturdunuz mu?
  • ‘Zeytin Ağacıma Dokunma’ pankartının parasını, zeytinlikken imara açılan yerlerden aldığınız harç parası ile mı ödediniz?

Ne yaptığını bilmeyen, Mudanyalıya dert üretmekten başka hizmeti olmayan bu CHP’li Belediye Başkanı ile ne Mudanya ne Mudanyalı gün yüzü görmeyecek anlaşılan.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ