Demokrat Zafer

HER TÜRLÜ PROVAKASYONDAN UZAK ,ZALİME KORKU, MAZLUMA UMUT ALPERENLER…

Alfatlı ,Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile , yemekli toplantıda bir araya geldi. Alfatlı ,Başta Bursa Ocak başkanımız ve tüm yönetim kurulu üyelerine Milli ve Yerli ALPEREN’ce duruşlarından ve verimli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum . dedi. Ocağımız ALPEREN OCAĞI ,PARTİMİZ ŞEHİT EBEDİ SİYASİ LİDERİMİZ “MUHSİN BASKANIMIZIN kurmuş olduğu BÜYÜK BİRLİK PARTİSİDİR, Dedi.


Alfatlı, BBP olarak kurulduğumuz günden bu yana Mazlumun yanında ,zalimin karşısındaki duruşumuz açık ve nettir .Son günlerde Suriyeli sığınmacılar üzerinden ülkemizde yapılmak istenen provakasyon ve huzursuzluk herkesin malumudur. Suriyeli sığınmacılar geçici koruma statüsünde olduğu için kanunen de ülkelerinde can güvenliği sağlandığında, TC vatandaş olmayanlar geri gönderileceklerdir .Biz TC sınırlarının Gönül cografyamızdaki Adriyatikten Çin Seddine kadar tüm ülkeleri kapsayacak şekilde görüyoruz .O açıdan hem Ahıskalı kardeşlerimizin ,hem Doğu Türkistanlı ,Kırımlı hem de Afganistanlı , Kafkasyalı, Suriyeli Türkmen kısaca ,Yurtlarında zulüm görüp , sürgün edilen Türk soylu kardeşlerimizin işgal edilmiş topraklarının özgürlüklerine yeniden kavuşmasını arzu ediyor, bu konuda elimizden gelen ne varsa yapıyor , bunu bir KIZILELMA olarak görüyoruz .Daha bundan 100 sene evvel Türk hakimiyetindeki topraklarımızın büyüklüğü 22 milyon Km 2 idi .Bu geniş ufku ve ideali anlayamayan denecek bir sözümüz de yoktur .Bugüne kadar tavrımız ve duruşumuz nettir .

Son dönemde özellikle sığınmacılar konusu üzerinden toplumda huzursuzluk çıkarmaya çalışanları, biliyoruz, bu oyuna gelmeyeceğiz. Kahraman güvenlik güçlerimize güvenimiz tamdır. Gençlerimiz ile hem ocak hem de ülke ve dünya gündemi ile ilgili bilgi alışverişi ve sohbette bulunduk .Gençlerimizde 2023 seçimlerinde Hilalli Güllü amblemimizin TBMM de güçlü bir şekilde temsil edileceği konusundaki heyecan ve kararlılık beni ziyadesi ile memnun etti .VAROLSUN ALPERENLERİMİZ… dedi.

Alperen Ocakları İl başkanımı Abdullah Yüceler’in Alfatlı ‘ya Kuran’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediyesi ile toplantı sona erdi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ