Demokrat Zafer

SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ DENEYİM ATÖLYELERİ’NDEN

Next Level AVM’de düzenlenen Deneyim Atölyeleri, bu kez en güzel Sevgililer Günü hediyesi olacak, “Kalp Rüzgarı Çanı” atölyesi ile sevenleri ağırladı

JLL Türkiye tarafından yönetilen, Başkentin önde gelen alışveriş merkezlerinden Next Level AVM, Sevgililer Günü’nde gerçekleştirdiği Kalp Rüzgarı Çanı atölyesi ile sevenleri ağırladı.

Zengin marka karmasının yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de Başkentlilerin buluşma noktası olan Next Level AVM, Deneyim Atölyeleri kapsamında gerçekleştirdiği workshoplara devam ediyor. Katılımcılara yeni hobiler edinme imkanı da sunan Deneyim Atölyeleri’nin bu haftaki konsepti Sevgililer Günü oldu.

14 Şubat Sevgililer Günü için geçtiğimiz hafta sonu Kalp Rüzgarı Çanı atölyesi düzenleyen AVM, sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyen ziyaretçiler tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Katılımcılar uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen atölye ile sevdikleri için el emeği göz nuru hediyeler hazırladı.

Deneyim Atölyeleri belli periyotlar ve birbirinden farklı atölyeleri ve konseptleriyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ