Demokrat Zafer

İmamoğlu’ndan intikam almaya çalışıyorlar

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. CHP lideri, İBB’ye teftişle ilgili, “Senin görevin teröristi yakalamak değil mi, varsa yakasından yakala savcıya teslim et, ama yapamıyor yok böyle bir şey, iftira atacak” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları:

Ekrem İmamoğlu‘ndan intikam almaya çalışıyorlar. Neymiş terörist varmış. Senin görevin teröristi yakalamak değil mi, varsa yakasından yakala savcıya teslim et, ama yapamıyor yok böyle bir şey, iftira atacak.

İstanbul’un rantını o kadar çok yediler ki, doymuyorlar o ranta. 16 milyon insanın hakkını yedirmeyeceğiz. Belediye başkanımız seçimle geldi. YSK‘yı bile ayarladılar, orada bile dalavera çevirdiler. 13 bin küsurluk fark 800 bin oldu.

Görevli müfettişler gitmişler oraya, gitsinler kardeşim. Ankara seçimlerinde de aynısını söylemişlerdi. Mansur Yavaş kazanırsa faturaları teröristler toplayacakmış. Bu kadar akıldan yoksun insanlar nasıl siyaset yapıyorlar gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Bunların temel görevi kul hakkı ile beslenmek.

Sizin feriştahınız da gelse bizim belediye başkanlarımıza bir şey yapamaz.

ELEKTRİK ZAMMI TEPKİSİ

Elektriğe zam geldi. 4 kişilik ailenin ortalama tüketimi 230 kilowatt, 4 kişilik aile yüzde 120 zamla elektrik parası ödeyecek. Elektrikte cumhuriyet tarihinin en büyük zammını yapan kim? Nasıl ödeyecek bu vatandaş? Elektriğe zam iğneden ipliğe her şeye zam demektir. Fahiş fiyata ortam hazırlayan, fahiş zam yapan Erdoğan. Doğalgaza yüzde 25 zam yapıldı. Allah aşkına zam yapmadığın bir şey açıkla. Ben bir tüyo vereyim, tenefüs ettiğimiz havaya henüz bir zam yok. Doğalgazın getirdiği yük Türkiye genelinde eşit paylaşılmıyor. Erzurum’dan sonra 6 ay kış sürüyor. O insanlara indirim var mı? Ayrıcalık var mı? O da yok. Bu illerin tamamında AK Parti birinci parti. Her birimiz sandığa giderken elimizi vicdanımıza koyacağız, korkmayın, çekinmeyin geliyor gelmekte olan diyeceğiz.

BAHÇELİ’YE SESLENDİ

Millete döndü dedi ki ekonominin kitabını yazdım. Doğrudur, zam dışında bir şey yok o kitapta. Evde tencerelerde yangın var. Millet İttifakı olarak bu sorunu çözeceğiz. Bahçeli’ye de söyleyeyim senin milliyetçilik diye ortada gezmenden de hoşlanmıyorum, milliyetçi demek liraya değer veren kişi demektir. Hiçbir ülkücü haramzadelere hizmet etmez. Sayın Bahçeli dinlesin. Katarlılara vermediğiniz yer kalmadı. Memleketi Katar Katar satarsınız, ortalığa çıkıp ben milliyetçiyim dersiniz. Nasıl ülkücülük bu?

“KATARLILAR BUNLARIN ÇOK FAZLA SIRLARINI BİLİYORLAR”

Katar aşkı malum sarayda. Aralarında herhalde bir dolar ilişkisi var. Kendisini milliyetçi ülkücü kabul eden çakmalar her türlü desteği veriyorlar. Aynı Katar, Doğu Akdeniz’de münhasır ekonomik bölgede Rumlarla araştırma yaptı. Tık çıktı mı? Bahçeli’den ses çıktı mı, Erdoğan’dan ses çıktı mı? Hani bizim gemilerimiz geziyordu? Ne oldu? Katarlılar olunca ağızlarına bant çektiler. Çünkü Katarlılar bunların çok fazla sırlarını biliyorlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ