Demokrat Zafer

Yaşam alanlarına modern ve minimalist dokunuşlar

2012 yılından bu yana günün teknoloji, tasarım ve trendlerini takip edip, ihtiyaçlara uygun çözümler sunan Modabilya.com, 2018 yılında yenilenen yüzü ve yenilenen tasarım anlayışı ile ilk olarak İzmir ve sorasında tüm Türkiye’ye hizmet etme anlayışıyla yeniden kendini güncellemiş. İnovatif bir bakış açısıyla hareket eden marka, yeni koleksiyonuyla mekanlara aydınlık ve minimalist dokunuşlar yapmaya geliyor.

Modern çizgileri ve gelişen tasarım trendlerini takip edip, tüketici odaklı olarak sektörün tüm ihtiyaçlarının bilincinde olan Modabilya.com, yeni nesil dekorasyon ve hizmet sürecini tekrardan geliştirmiştir. 10 yılı aşkın sürece dayanan bilgi, birikim ve deneyimlerini, yeni nesil anlayış ile sektöre aktarmaya devam ediyor.

Kaliteden asla ödün vermeyen üretim süreciyle evde ve ofiste rahatlık, çağdaş ve modern tasarımlar ile farklılık yaratmak isteyen herkesin mobilya tercih süreçlerinde kalıcı çözümler sunan Modabilya.com, sehpalardan dekorasyon ürünlerine, cafe ve restoran çözümlerinden masa ve kitaplık tasarımlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

“İYİ İNSANLAR İÇİN, İYİ MOBİLYA” sloganıyla, yenilenmiş bir yüz ile gerek özel tasarım gerekse çağın ve teknolojinin tüm imkânlarından yararlanılarak üretilen birbirinden faklı tarzda mobilyalar ile ev, ofis ve bahçelerinizi yepyeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Mobilya grubunda üretilen tüm ürünlerin uzun ömürlü olmasına ve modern çizgiler taşımasına dikkat ve özen gösteren Modabilya.com, yakın gelecekte ürün gamını arttırarak, her evde markaya ait bir ürün olmasını sağlamayı hedefliyor. Modabilya’nın hedefi dekorasyonuna ait tüm tasarımlarına ait olan patentlerini alarak çok yakın gelecekte Modabilya Kids markasını hayata geçirmek. Modabilya Kids markası için çocuk mobilyaları ve dekorasyonunda alışılagelmiş sınırların dışına adım atarak, oldukça tarz çocuk odası mobilyaları üretimi hedefleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ