Demokrat Zafer

Çağlar İYİ Parti heyetini ağırladı; ‘Siyaset takım oyunudur’

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ı Olay Medya’daki makamında ziyaret etti. Türkoğlu ve beraberindeki heyete, ziyaretleri için teşekkür eden Çağlar, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hatice DAL
Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Bursa’ya çok sık gelmese de Bursa’dan kopamadığını söyledi. Siyasetin bir takım oyunu olduğunu kaydeden Çağlar, “Ülke, başlattığınız hareketten çok şey bekliyor. Yolunuz açık olsun” dedi.

Rusya ile Türkiye arasında yaşanan olumsuz havanın yerine barışçıl bir ortamın oluşması adına arabuluculuk yaptıklarını da anımsatan Çağlar, “Bu görevi başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda da yine Türkiye’nin büyüklüğünü gördük. Herkesle iletişim halindeyiz” diye konuştu.

“MİLLETTE UMUT OLDUK”
Cavit Çağlar’a Bursa’ya kazandırdığı değerler adına teşekkür eden İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da, “Sessiz çoğunlukların sesi olmak adına, gariplerin sözcüsü olmak adına bir mücadele yürütüyoruz” dedi.

Bursa ve Bursalının yararına yapılan tüm işleri alkışladıklarını da ifade eden Türkoğlu, “Eksik ve yanlış bulduklarımızı da millet adına itiraz ediyoruz. Asıl belirleyici ve söz sahibi millettir. Bir siyasi parti olarak millette bir umut olduk. Meşru, açık, şeffaf siyaset ve milletin teveccühünü kazanma dışındaki hiç bir yol doğru değildir. Bunun için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, İYİ Parti heyetini Olay Medya’daki makamında kabul etti. Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan’ın da hazır bulunduğu ziyarete İYİ Parti adına İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nevzat Kocakurt ve Basın-Yayın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Erdoğan katıldı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ