Demokrat Zafer

ALBAYRAK: “İMO BURSA ŞUBE AİLESİ BÜYÜYOR”

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi üyeleri, dayanışma kahvaltısında bir araya gelerek, meslekte onur yılı belge ve plaketlerini aldılar. Törende Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Devlet eski Bakanlığı ile Bayındırlık ve İskan eski Bakanlığı görevlerinde bulunan Hüsamettin Örüç’e 65’nci Onur yılı plaketini takdim etti.

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Ramada Otel’de düzenlenen mesleki dayanışma kahvaltısında, meslekte 65’nci, 60’ncı, 55’nci, 50’nci, 40’ncı ve 25’nci onur yıllını dolduran üyelerle bir araya geldi. İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Elif Kibar Topcu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Cevat Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Babür Deliktaş, Alper Dağdelen, Yükseler Göktaş, Atakan Bekar, Cengiz Duman, Erdem Yardımcı ve Tuğba Arı Alpağut’un hazır bulundu kahvaltıya belge ve plaketlerini almak için Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, Devlet eski Bakanlığı ile Bayındırlık ve İskan eski Bakanlığı görevlerinde bulunan Hüsamettin Örüç, Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Adem Özdemir’de katıldı.

Tören öncesi açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Mehmet Albayrak, 19 Aralık 1954 yılında kurulan İMO’nun 67’nci kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, meslekte onur yılını dolduran üyelerle buluştukları bu törenleri pandemi nedeniyle kapsamlı düzenleyemediklerini söyledi.

Pandemi nedeniyle hayatını kaybeden meslektaşlarını anan Başkan Albayrak, Allah’tan rahmet yakınlarına ve İMO camiasına baş sağlığı diledi. Bütün bu olumsuz tabloya rağmen İMO Bursa ailesi her geçen yıl büyüdüklerini ifade eden Albayrak, “Bugün yaklaşık 5500 üyesi ile kocaman bir aileyiz. Ekonomik şartların bütün zorluklarına, işsizliğin artmasına ve pandemi sebebiyle hayat şartlarının daha da zorlaşıyor olmasına rağmen gelecekle ilgili asla umutsuz değiliz ve yarınlar için umutlarımız artarak devam ediyor” dedi.

Albayrak, meslek çınarlarına plaket ve belgelerini takdim etmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Şubemizin bu günlere gelmesinde emeği geçen, destek veren geçmiş dönem şube başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve katkı koyan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından meslekte 65, 60, 55, 50, 40 ve 25 yılını dolduran inşaat mühendislerine plaket ve belgeleri verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ