Demokrat Zafer

n11’den 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’ne Özel Bağış Kampanyası!

Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’ne özel, patili dostları mutlu edecek bağış kampanyası düzenliyor.

1-4 Nisan tarihleri arasında n11.com’da evcil hayvan kategorisinde yapılan tüm alışverişlerde, 150 TL’ye 30 TL ve 300 TL’ye 50 TL indirim kuponu kazanmanın yanı sıra, n11 müşterileri indirimli kedi ve köpek mamalarını satın alarak Kurtaran Ev Derneği’ne bağış yapabilecek.

Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com müşterileri, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’ne özel hazırlanan kampanyayla 1-4 Nisan 2021 tarihleri arasında hem bağış hem de tık hızında kupon kampanyasını hayata geçiriyor.

4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’ne özel düzenlenen kampanya kapsamında kullanıcılar, evcil hayvan kategorisinde yaptıkları alışverişlerde 150 TL’ye 30 TL ve 300 TL’ye 50 TL indirim kuponu kazanma şansını yakalıyor. Kampanya kapsamında kazanılan kuponlar yine 1-4 Nisan tarihlerinde kullanılabiliyor.

n11.com üyeleri kuponların yanı sıra, Mercy Kedi Maması Bir Öğün (250 gr)’ü 4,90 TL’ye, Mercy Köpek Maması Bir Öğün (250 gr)’ü 4,90 TL’ye, Cat Plus Kuzu Etli Kedi Konservesini 9,90 TL’ye ve Dog Plus Kuzu Etli Köpek Konservesini 9,90 TL’ye satın alarak, hayvan dostları için Kurtaran Ev Derneği’ne bağış yapabiliyor. Satın alınan mamalar, n11 müşterileri adına barınağa yapılacak ziyaretle bağışlanacak ve n11 sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için https://www.n11.com/kampanyalar/sokak-hayvanlarini-koruma-gunune-ozel-bagis-ve-kupon tıklayınız.

n11.com hakkında:
n11.com, yurt içinde ve yurt dışında hızla büyüyen Türkiye’nin teknolojik girişimi Getir, Doğuş Grubu ve Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında, milyonlarca ürün ve 300 binden fazla kayıtlı iş ortağını müşterileriyle buluşturarak kusursuz bir alışveriş deneyimi sunan, Türkiye’nin öncü açık pazar konseptli alışveriş platformudur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ