Demokrat Zafer

Özden Halistoprak dijital platforma hazırlanıyor

Sanatın ve muhabbetin bir araya geldiği youtube programı ile evlerimize konuk olan Özden Halistoprak, dijital platforma hazırlanıyor.Eğlenceli ve eğitici içerikleriyle dikkat çeken Özden Halistoprak “Sanat Muhabbet” youtube kanalını dijital platforma ve belgesel kanallarına taşıma aşamasında.

HABER SEDAT SARIKAYA

İstanbul’un az bilinen fakat ulaşımı kolay olan tarihi yapılarını gezerek, tarihin tozlu sayfalarını bizim için aralıyor. Birçok önemli projenin parçası da olan Sanat Yönetmeni Halistoprak mesleki becerilerini de içeklerine dahil ederek kolay yapılabilir tasarım ürünleri ile harikalar yaratıyor. Tarihin içindeki sanatı el becerisiyle harmanlayan sannat yyönetmek sosyal medyada pozitif enerjisiyle dikkat çekiyor. İzmir’ li sanat yönetmeni yetenekleriyle takipçilerini etkilemeyi de başarıyor. Güzel Sanatlar eğitimi almış, on parmağında on marifet olan Halistoprak: Dekor ve kostüm tasarımı başta olmak üzere plastik makyajdan maket yapımına, butafor mock-up’ lardan iç mimariye, ürün tasarımına, sahne-mekan-karakter yaratmaya dair bir çok alanda aktif rol alıyor.

Özden Halistoprak’ın dillere pelesenk olan ‘Buradaki Sanat Da Buymuş’ cümlesi “Sanat Muhabbet’in” en sevilen ikonik cümlelerinden biri oldu. Kendine has tarzı ve tavrıyla da sempati toplayan ismi yakında yeni mecralarda izleyebileceğiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ