Demokrat Zafer

Bursa’ya özel önem! Hangi lider eylem planını Bursa’da açıklıyor?

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, DEVA Partisi’nin Bursa için planladığı organizasyonu bugünkü köşesinde paylaştı… Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Hazırlığı… İlk olarak 11 Şubat’ta Olay’ı ziyaretinde DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler ve Şehir Politikaları Başkanı Candan Karlıtekin açıkladı.

Demişti ki:

Yerel Yönetimler Eylem Planı açıklayacağız… Aynı çalışmayı Bursa için de yapacağız… Kentsel dönüşüm sorunlu…”

İşte…

O çalışma sonuç aşamasına geldi. Üstelik, ilk duyuru için de Bursa seçildi.

Programa göre…

DEVA Partisi hazırladığı Yerel Yönetimler Eylem Planı’nı 14 Nisan Perşembe günü saat 13.00’te Kültürpark’taki Sadabad’da açıklayacak. Toplantıya Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılacak.

Dahası…

Yalnızca eylem planı açıklanmayacak, DEVA Partisi taahhütte bulunacak.

Bunu da…

DEVA Osmangazi İlçe Başkanı Yasin Gök ile birlikte davetiye getirdiğinde DEVA İl Başkanı Serkan Özgöz şöyle açıkladı:

Yerel Yönetimler Eylem Planı, DEVA Partisi iktidara geldiğinde ilk 90 gün ve ilk 360 günde yapılacakların deklare edildiği bir taahhüt metni.”

Şunu vurguladı:

Genel Başkan Yardımcımız Sayın Candan Karlıtekin başkanlığında bir ekip tarafından çok sıkı çalışmayla bu eylem planı ortaya çıkarıldı.”

Neden Bursa’dan duyurulacağını da şöyle ifade etti:

Bursa, eylem planındaki her maddenin karşılığının olduğu büyük bir şehir. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ile Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Candan Karlıtekin Bursa’yı çok önemsiyorlar.”

Raporun içeriği şu:

Eylem Planı ‘Belediye 101’ kısaltması kullanıyor. Yerel yönetimlerin güçlendirilmesi, katılımcı ve çoğulcu demokrasi, insan odaklı yönetim, çevre vizyonu, gelecek için hazırlık gibi 101 madddeden oluşuyor.”

Planda, hangi işlemin ne sürede ve hangi kanun değişikliğiyle yapılacağı da var.

Bu arada…

DEVA Genel Başkanı Ali Babacan bir gün önceden, 13 Nisan’da gelip Osmangazi İlçe’nin organize ettiği parti iftarına katılacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ