Demokrat Zafer

Destekleri ile Depremzedelere umut oldular!

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremden sonra Hatay’ın Defne bölgesinde neredeyse ilk günden beri sahada olan Yollarda Sevgi Dağıtanlar Derneği (Yol-Sev) gönüllüleri şuan Arsuz’da konteyner kent ve Defne Aşağıokçular Mahallesi’nde çadırkent kurmuş durumdalar.

Fîsîltî Haberleri: Semra Tekin
Resim: Semra Tekin

Kendilerine destek vermekte olan bağışçıları Ice Soğutma’dan Serkan Savaş Bey ve ekibi çadır, jeneratör, su ve mazot yardımlarında bulunurken; Özbir Asansör (Soner ÖZ) ve çevresi aş evi ve içme suyu desteğinde bulundu. Dormak Asansör ve çevresi (Ufuk Karaot & Recep Cebecioğlu) depremzedeler için kuru gıda, kıyafet, battaniye, ısıtıcı, içme suyu, mazot ve benzin tedarik etti.

Cakaz Elektrik’den Yusuf Akça ve Hakan Bilge kuru gıda ve elektrik malzemelerinde derneğimize desteklerini eksik etmediler. ESA Alüminyum’dan Samet Ubade Kertoğlu ve ekibi konteyner getirip yetmişbeş adet konteyner kent kurulumunu yaptılar. Mtm Grup’tan Uğur Yılmaz toplam 160 adet çadırı dağıtım ve çadır kent kurulumu için derneğimize teslim ederken Mıstık Usta Dinlenme Tesisleri’nden Seyit Demir de su ve erzak desteğini sahamızdan eksik etmedi. Bunun yanı sıra Bifa Çelik Dövme sahibi Yalçın ÇELİKÇEKEN’de mazot,benzin, gıda, odun, arama kurtarma ekipmanları ile bizleri destekledi. Yönetmen Ali YOLSEVDER olarak bize güvenen ve yardımlarını bizden eksik etmeyen bütün bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ