Demokrat Zafer

Yıldırım’da malumun ilanı.

Memleket’te Yıldırım İsyanı! Memleket Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mesut Şahin; “TÜİK Nüfus verilerine göre Bursa’nın nüfusu hem toplamda, hemde merkez ilçelerin tamamında artarken, Yıldırım’da azalmıştır. Bursa’ya gelen göçün ilk adresi olan, sınırları içerisinde üniversite ve hastane olan Yıldırım’da Bursa genelinin aksine nüfusun azalması irdelenmesi gereken bir durumdur.

Daha önce ki açıklamalarımızda da belirttiğimiz gibi, bir zamanlar Yeşil Bursa’nın göz bebeği Yeşil Yıldırım’ da hem yeşilin, hemde sevginin, huzurun, hoş görünün, dayanışmanın, mutluluğun yerini; çarpık kentleşmenin, mültecilerin, sığınmacıların, kavganın, gürültünün, uyuşturucu ticaretinin, başkenti haline gelmiş, yeşilin tükendiği, sosyal donatı alanlarının olmadığı bir Yıldırım aldı.

TÜİK verileriyle, bir kez daha üzülerek gördük ki; Yıldırım iktidar partisinin oy deposu olarak gördüğü, ancak hizmetten yoksun bıraktığı yavan bir ilçe olmuştur.

Yıldırımlı vatandaşlarımız şunu bilsinler ki; artık çaresiz değiller. Artık bir seçenek var. Memleket Partisi var. Bu bozuk düzeni biz değiştireceğiz. Terketmeye kıyamayacağınız yaşanabilir bir Yıldırım’ı biz inşa edeceğiz. Yalnız değilsiniz biz varız, BİRLİKTE BAŞARIRIZ!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ