Demokrat Zafer

DSP Adayı Mahmut Bayram: “Kabul ettikleri takdirde Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını Büyükşehir Belediyesine Danışman Olarak Atayacağım”

Bursa’nın 17 ilçesini ziyaret ederek, seçim çalışmalarını tamamlayan DSP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Bayram; “Bundan sonra söz halkımızın ve sandığındır, sandıktan çıkacak sonuçlara saygılı olacağız, seçim çalışmalarının sonuna geldik, Bursa halkının her ilçede DSP’ye gösterdiği ilgi, alaka ve verdikleri desteğe Demokratik Sol Parti ve şahsım adına teşekkür ediyorum. 30 yıldır aktif politikacıyım siyaseti hiçbir gün ticaret, ahbap çavuş ilişkisi, kişisel çıkar yada rant için yapmadım. Siyaseti DSP düşünceleri ve ahlak anlayışı ile hareket ederek hak ve halk için yapanlardanım. Bu bağlamda seçimde verdiğim sözlerin tamamını seçimi kazandığım takdirde tutacağım “Mutlu azınlığın değil, sessiz çoğunluğun sesi olacağım” dedi.
Bayram; “Gelişmiş Ülkelerden Örnek Alan Değil..!
Gelişmiş Ülkelere Örnek Gösterilen Şehir Olacağız..!” sözünüde tekrarlayarak.
Bursa tüm Dünya’ya örnek olmaya layık bir şehirdir, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum takdirde Bursa’yı tüm Dünya’ya örnek gösterilecek şehir yapacağız seçimi kazandığım takdirde seçime katılan diğer siyasi parti belediye başkan adayları ile birlikte “Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Divanı” çatısı altında toplanarak Bursa ve Türkiye yararına olacak siyasi düşünce ve önerilere açık olacağız. Bursa’yı birlikte yöneteceğiz, ortak kararlar alacağız Bursa için çalışmak isteyen Belediye Başkan Adaylarından Büyükşehir Belediyesine Danışmanlar atayacağım dedi.
Bayram: Seçimi kazanamadığınız takdirde seçimi kazanan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte çalışıp danışmanlık yaparmısınız sorusuna ise “Bursa ve Türkiye yararına yapılacak olan her çalışmanın içinde olmak tecrübe, bilgi ve birikimlerimi hak ve halk uğruna kullanmak hakka ve halka hizmet etmek beni mutlu edecektir. Büyükşehir Belediyesinden gelebilecek danışmanlık teklifini Bursa halkı için elbette kabul ederim” sözleri ile seçimi kazanamadığı takdirde seçimi kazanan Belediye Başkanı ile Danışman olarak çalışabileceğinin sözünü verdi.
Bayram; Seçime katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarına, İlçe Belediye Başkan Adaylarına ve İlçe Belediye Meclis üyesi adaylarına seçimde başarılar dileyerek seçim bir yarıştır, her seçimin 1 kazananı olacaktır önemli olan bir kişinin seçimi kazanması değildir, önemli olan seçimi kazanan tarafın her vatandaşa eşit mesafede olmasıdır memleket, millet ve halk yararına dürüst çalışmasıdır dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ