Demokrat Zafer

2023; TÜRKİYE KAMU SEN‘in Yetki Yılı Olacak!

“Türk Haber Sen Bursa Şubemizin istişare toplantısı Genel Başkanımız Sayın Yücel Kazancıoğlu bey, Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilcimiz Sayın İbrahim Bulut Türk Eğitim Sen 2 No lu Şube Başkanımız Fatih Gümüş, 3 Nolu Şube Başkanımız Ömer Işıkoğlu , Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanımız Muhammet Yılmaz ile birlikte katılım sağladık. Organizasyonda emeği geçen İdris Köseoğlu’na, yönetimine ve hava şartlarına rağmen hiç bir engel tanımadan salonu dolduran Temsilci ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum. ” Sözler Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı’ya ait. Etkinlikte Türk Haber Sen Bursa Şube Başkanı İdris Köseoğlu; ”

“Sayın Genel Başkanım, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcım, Türkiye Kamu-Sen il Başkanım, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Şube Başkanları, değerli PTT Müdürlerimiz, İşyeri temsilcilerimiz ve Bursa’mızın dört bir yanından teşrif eden cefakâr mesai arkadaşlarım, değerli basın mensupları, tertiplediğimiz istişare toplantımıza göstermiş olduğunuz, sıcak ilgi ve katılımdan dolayı şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
 
Göreve geldiğimiz günden bugüne her koşul ve şart altında sendikasına sahip çıkan, alın teri döken ve her zaman mücadelenin ön saflarında yer alan siz değerli üyelerimiz; Emeklerinizden ve katkılarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. 
 
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Mayıs yetki ayı, bir yılımızın daha boşa gitmesini istemiyorsak gayretle, azimle Türkiye Kamu-Sen’i yetkili kılmak adına elinizden geleni yapacağınıza olan inancım tamdır.
 
İstifalı üyelik için yaklaşık son bir aya girmiş bulunmaktayız. Sizlerden ricam hep beraber sıkılmadık el gidilmedik işyeri bırakmadan haklı davamızı sabırla, kırmadan, dökmeden, incitmeden, gönüllere girerek hep beraber kazanacağız.
 
Bursa Türk Haber-Sen olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sizlerin umudu olmaya devam edeceğiz.
 
Allah yar ve yardımcımız olsun…” dedi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ