Demokrat Zafer

Artık uyan ve 31 Mart’ta bu haksızlığa karşı hakkını savun!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen gece döneri sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gece dönerinin Türkiye’nin literatürüne Gemlik sayesinde girdiğini belirterek “Bursa’da her yerde döneri rahatlıkla yiyebiliriz. Ama gece döneri Bursa’ya mahsus ve Gemlik’ten başlamış bir özellik” dedi. Başkan Aktaş, “İlçelerimizi yönetecek, ilçelerimize vizyon katacak belediye başkanlarını ve belediye meclis üyelerini seçiyoruz. Biz Cumhur İttifakı çatısı altında bir araya geldik. Biz bir sokağı daha düzeltebilir miyiz? Bir kişinin daha hayatına dokunabilir miyiz? İlçelerimizi daha güzel bir hale getirebilir miyiz? Biz bunun derdi ve hesabı içerisindeyiz. Gemlik, hizmet kervanına bir beş sene ara verdi. Cumhur İttifakı çatısı altında Bursa’mızın 1060 mahallesi ve 17 ilçesine, Gemlik’in her bir köşesine, hizmet etmeye devam edeceğiz. Beş tane medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehir, Bursa. Gülümseyin Nilüfer’desiniz diyor. Zannediyorlar ki sadece Nilüfer’de gülümseniyor. Bilmiyorlar ki biz Bursa’nın her köşesinde gülümsüyoruz. Bu şehirde yaşamaktan hamdolsun çok mutluyuz” diye konuştu.

Bu açıklamaya sert tepki Zafer Parti Gemlik Belediye Başkan adayı Nilüfer Toprakçı’dan geldi. Toprakçı; ” AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı ve hali hazırda adayı Ali Nur Aktaş Gemlik iskele meydanında millete döner dağıtıyor , Bakan Varank’ta ayran ! Milleti bunlara bile muhtaç edip sonra da lütuf muş! gibi dağıtmak ve bunu reklam aracı olarak kullanarak , devletin tüm imkanlarından yararlanarak bu saatte miting yapmak ancak Ak partiye yakışır!

Gece saat 00:28 ve tüm Gemlik sayelerinde uyanık! Artık uyanma vakti Aziz Türk Milleti ! Milletin imkanlarıyla Milletimize eziyet eden, hak yiyen ve bunu marifetmiş gibi savunan tüm güruha karşı uyanma vakti ! Artık uyan ve 31 Mart’ta bu haksızlığa karşı hakkını savun! Ve kendi imkanlarıyla , ailesinden ,çoluğundan, çocuğundan kısarak sizlere sesini duyurmaya çalışan Zafer Partisi adaylarına oy ver! Oy ver ki vatan kurtulsun! Oyları bölüyorsunuz Diyene değil ! Vatanı bölüyorsunuz diyenlere oyunu ver! Vatanımızı bölmeye çalışan her türlü oluşumun karşısında durmamıza , Ata’mızın izinde Türk Milleti’nin, Türk Devletinin yanında olmamıza , Vatanımızı ve ailenizi korumamıza destek ol! Yanımızda ol! Oylar Zafer Partisi ‘ne olsun ! Oylar Türk Milleti’ne ,bölünmez bütünlüğüne olsun!!” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ