Demokrat Zafer

DSP KESTEL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAYRİYE YILMAZ: “KESTEL’İ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Demokratik Sol Parti (DSP) Kestel Belediye Başkan Adayı Hayriye Yılmaz, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde en iddialı partinin kendileri olduğunu söyledi. DSP Belediyeciliğinde yönetim koltuğunda halkın olacağını vurgulayan Hayriye Yılmaz, Kestel’e değer katacak ve ilçeyi cazibe merkezi haline getirecek projelerini anlattı.

Kestel’in trafik ve hava kirliliği sorunu başta olmak üzere, sosyal yaşama dokunacak olan projelerini masaya yatıran Hayriye Yılmaz, Mandıras deresinin etrafını sosyal yaşam alanı yapacaklarını söyledi. Emeklilere her ay 500 lira destek, işsiz gençlere istihdam alanları yaratma sözü de veren Yılmaz, Kestel’de tarım ve hayvancılıkla beraber Fidancıların da destekleneceği müjdesini verdi.

Mutlu ve Huzurlu bir Kestel için, ortak akılla hareket edeceklerini ifade eden Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adayı Hayriye Yılmaz, sportif tesisler ve alanlar açarak, Kestel’de sporun da büyümesi için önemli atılımlar gerçekleştireceklerini kaydetti. Halka açık belediyecilik kapsamında halk günleri düzenleyeceklerini, Kestel’i ulusal ve uluslararası alanda tanıtacak festivaller organize edeceklerini bildiren Hayriye Yılmaz, halkla ve esnaflarla iç içe belediyecilik gerçekleştireceklerini belirtti.

Engelliler için de sosyal projelerin yanı sıra engelli araçlarının ücretsiz tamirinin gerçekleşeceği atölyeler, kadınlar ve çocuklar için kreşler açacaklarını da anlatan Hayriye Yılmaz, girişimci kadınlar içinde stantlar kuracakları sözünü verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ