Demokrat Zafer

Özbey, Zafer Partisi’nin Van’daki yükselişinden rahatsız oluyorlar!

Zafer Partisi’nin Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Özbey, Zafer Partisi’nin Van’daki yükselişi hakkında açıklamalarda bulundu.

Mehmet Emin Özbey yaptığı açıklamada, Van’da şu anda 5. parti konumunda olduklarını ancak, seçim sonunda 4. parti olarak seçimi tamamlayacaklarını söyledi.

Zafer Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Özbey: Her ne kadar Van’da çoklu bir yarış varmış gibi görünse de aslında gizli bir AKP-DEM Parti işbirliği var ve bu işbirliğine diğer partiler de iddiasız adaylarla destek veriyor. Buna karşılık milliyetçi-vatansever seçmenler ise Zafer Partisi’nden önce bu iki parti arasında tercih yapmaya zorlanıyordu. Biz Zafer Partisi olarak bugün bu çıkmazı aşarak, vatansever Van halkına üçüncü bir seçenek olduğunu gösterdik ve milliyetçi seçmenlerimizi adaysız bırakmadık

Zafer Partisi olarak, şu an Van’da beşinci parti durumundayız. Oysa saha çalışmalarımızda düzen partilerine olan tepkileri de görüyoruz. Zafer Partisi olarak 31 Mart’ta dördüncü parti olarak seçimleri tamamlayacağız. Kamuoyu araştırmalarında yok sayılan, görmezden gelinen Zafer Partisi’nin yükselişi artık yok sayılamayacak düzeyde. Türkiye genelinde alacağımız oy oranıyla ülkemizdeki sığınmacı ve kaçak sorununun artık çözülmesi gerektiği mesajını seçmenimiz verecektir.

Gençlerin iş beğenmediği, ücret beğenmediğine inanmıyorum. Sıradan bir mağazada tezgâhtar olarak çalışmak, bir markette kasiyer olarak işe girmek için bile torpil arayan gençlerimiz var. Van’da genç işsizliği Türkiye ortalamasının çok üstünde. Bu yüzden Zafer Partisi olarak Van’da belediye seçimlerini kazanmamız halinde istihdam yaratacak pek çok yatırıma imza atacağız. Amacımız 5 yılın sonunda yüz bin kişinin istihdam edilmesi olacak.

Köstebek yuvasına dönen yollar, 300 metrelik yola 30 tane kasis yapmak, Van Gölü’nü kayalarla doldurmak, 2024 yılında bile halen suları akmayan evlerin olması aslında Van’da yıllardır yapılan belediyeciliğin durumunu gözler önüne seriyor. Yarıştığımız partilerin Van seçmenine vaat olarak sunduğu projeler ise daha çok beton, daha çok rant içeriyor. Bu Van halkına saygısızlıktan başka bir şey değildir. Trafik sorununu yaratanların trafik sorununu çözmekten bahsetmesi sadece trajikomiktir.

Van için her alanda gerçekçi ve kalkınmacı projeleri olan tek parti Zafer Partisi’dir. Biz Zafer Partisi olarak Türk Halkının vergileriyle oluşturulan belediye bütçesini ne terör örgütlerine ne de üç beş rant çetesine yedirmeyecek, Van halkının parasıyla yine Van halkına hak ettiği hizmeti sunacağız. İstihdam, turizm, trafik ve kalkınma projelerimizi Van’ın öncelikli sorunlarının çözümü olarak hayata geçireceğiz. Sosyal yardımlar ve belediye ihaleleri başta olmak üzere büyük bir şeffaflıkla Van halkının parasının nereye harcandığını Van halkıyla paylaşacağız. Tek bir kör kuruşu zayi etmeden, vatandaşlarımıza hizmet etmenin mücadelesini vereceğiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ