Demokrat Zafer

Sezen desteği… Pop müziğinde dizginleri aldı!

Pop müziğe taze kan… Melisa! Türk Pop Müzik kulvarının gelecek vadeden isimleri arasında yer alan Melisa yeni şarkısı ‘Dizgin’ ile müzikseverlere merhaba dedi.

Müzik eğitimine üç yaşındayken, Türkmenistan’da piyano dersi alarak başlayan ve ilerleyen yıllarda Royal Music Schools of Music için sınavlara giren Melisa Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu. Mezun olduğu üniversitenin halen Müzikal Tiyatro Sertifika programında eğitim almaya devam eden Melisa, yeni çalışması ‘Dizgin’ ile pop müziğe taze kan olacak.

Birbirinden iddialı üç şarkı içeren ilk projesi ‘Yıldızlar’ ile müzik dünyasında adını duyuran Melisa şimdi de sözleri Sibel Algan müziği Sezen Aksu düzenlemesi Ozan Bayraşa‘ya ait yeni şarkısı ‘Dizgin’ ile kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Ünlü fotoğrafçı Lara Sayılgan’ın objektifine yeni projesi için pozlar veren Melisa ‘nın klibini Erkan Nas çekti.

Genç şarkıcı, ‘Sadece iyi müzik yapmak şarkı söylemek istiyorum…Benim için kendimi ifade ediş biçimi müzik’ diyen Melisa müzik eleştirmenleri tarafından duru vokaliyle Türk Pop Müzik kulvarının gelecek vadeden kadınları arasında yer alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ