Demokrat Zafer

KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA YENİ BİR SOLUK: UKRAYNALI JINJER, 5 AĞUSTOS’TA FREEDOOM METAL FESTIVAL’DA SAHNEDE!

5 Ağustos 2024 Pazartesi akşamı alanı dolduracak binlerce metal müzik tutkununa eşsiz bir deneyim sunacak.

100% METAL İFTİHARLA SUNAR:

5 AĞUSTOS’TA

KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA GERÇEKLEŞECEK

FREEDOOM METALFESTIVAL’DA SAHNE,

UKRAYNALI JINJER’IN!

Şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, 2024 yazında metal müzik konserleriyle dolu takvimine yeni festivali Freedoom Metal Festival ile taze bir soluk getiriyor! 5 Ağustos’ta gerçekleşecek Freedoom Metal Festival’in headliner’ı, metal müzik dünyasını Ukrayna’dan selamlayan en iyi kadın brutal vokalistlerinden birine sahip Jinjer grubu olacak. 2019’da Türkiye’de verdikleri ilk konserde biletleri tamamen tükenen Jinjer, KüçükÇiftlik Park sahnesinde vereceği unutulmaz konserle festivale damga vuracak. Freedoom Metal Festival’in detaylı programı ve sürpriz sanatçıları, önümüzdeki günlerde açıklanacak. Yüzdeyüz Metal katkıları, URU, Freefall ve Moodlive organizasyonuyla düzenlenen Freedoom MetalFestival’in avantajlı dönem biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

%100 Metal katkılarıyla gerçekleşecek Freedoom Metal Festival, yerli ve yabancı grupların konserleriyle 5 Ağustos 2024 Pazartesi akşamı alanı dolduracak binlerce metal müzik tutkununa eşsiz bir deneyim sunacak.

Sert ve enerjik riff’ler, çarpıcı vokaller ve etkileyici sahne performanslarıyla adeta bir metal müzik şöleni yaşatacak olan Freedoom Metal Festival’in headliner grubu, metal sahnesinde özel bir yere sahip olan Jinjer olacak. 2009’da, günümüzde savaşın hüküm sürdüğü Ukrayna’da kurulan kadın vokalli metal grubu, özellikle metal müzik dünyasının en iyi kadın brutal vokalisti olarak kabul edilen karizmatik solistleriyle dikkat çekiyor. Türkiye’de ilk kez 2019 yılında sahne alan Jinjer, biletleri tamamen tükenen konserde performansı ve enerjisiyle izleyicileri kendine hayran bıraktı. Jinjer, İstanbul’un yeni festivali Freedoom Metal Festival’da vereceği konserle şehrin müzik tarihinde bir kez daha unutulmaz bir iz bırakmaya hazırlanıyor.

Jinjer’ın yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinden ve Türkiye’den grupların dasahne alacağı festivalin detaylı programı önümüzdeki günlerde açıklanacak. Yüzdeyüz Metal katkıları, URU, Freefall ve Moodlive organizasyonuyla düzenlenen Freedoom Metal Festival’in avantajlı dönem biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Avantajlı Dönem Bilet Fiyatı: 800 TL

Bilgi için:  instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17.yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı,hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugünkurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden devkonserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerinyapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yazsezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasitelialanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrinihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlikBahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ