Demokrat Zafer

Sanatçı “Cenk Yüksel’in yeni kitabı; “Nefes-Ses-Hareket ve Kutsal Dönüşüm”… Kısa zamanda satış listelerine giren kitabın imza günü 28 AĞUSTOS Cumartesi Saat 17.00 de, D&R Suadiye’de.

Cenk Yüksel- “Nefes-Ses-Hareket ve Kutsal Dönüşüm” adlı kitabında, mucizevi araçları doğru kullanarak yaşamımızı nasıl değiştirebileceğimiz konusundaki bilgilerini paylaşıyor. Kitap, D&R ın en çok satanlar listesine kısa sürede girdi.

“Bedenin yakıtı ve spiritüel dönüşüm için vazgeçilmez bir araç olan nefes; ruhsal titreşimimize etki ederek bir titreşimler denizi olan dünyayla, uyumlanmamızı sağlayan ses ve hem dolaşım, hem sağlık, hem de trans halinde olabilme açısından mucizelere neden olan hareket, gündelik yaşamın kaygıları içinde önemini fark edemediğimiz mucizelerdir. “ dediği kitabının imza gününde, gerçekleştireceği söyleşinin ardından, sanatçı kimliği ile de tanınan Cenk Yüksel okurlara ayrıca bir dinleti de gerçekleştirecektir.

“Cenk Yüksel”in yazdığı Nefes-Ses-Hareket ve Kutsal Dönüşüm Destek Yayınları’ndan çıkan kitabın imza gününe tüm okurlarımızı bekliyoruz. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ