Demokrat Zafer

Nasıl Bir Seçim Atmosferindeyiz?

Bağımsız Bursa Büyükşehir Başkan Adayı Metin Yıldırım hız kesmeden yürüttüğü seçim çalışmaları esnasında Bursalı hemşehrilerinden gördüğü ilgi ve nezakete teşekkür ederek bu kente hizmet etme onuru için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Ancak, seçim tanıtım hizmetleri sırasında yaşanan hukuksuz olan ve haksız rekabete yol açan siyasi parti hareketlerine tepkisini dile getirerek; açıkça görülmüştür ki yarıştıkları adayın bağımsız olması bile siyasi parti adaylarını rahatsız etmiştir. Tanıtım afişlerimiz yerlerinden  sökülüp kendi afişlerini asmak gibi haksız hukuksuz uygulamalara gittiklerini görmekteyiz.

Bağımsız ve özgür bir sese, harekete zerre tahammülleri olmayan bu siyasi partiler tüm söylemlerinde demokrasiden, haktan, hukuktan, doğruluktan bahsetmekte hatta biz en hakkaniyetliyiz deme gafletinde bulunmaktadırlar.

Bursalı hemşehrilerim siyasi parti adaylarının hepsi farklı söylemlerde bulunsalarda temelde aynı hareketler içerisinde olmaktan asla vazgeçmiyorlar.n

Bende soruyorum vatandaşa her daim anlattığınız masallardan vazgeçin “Ya olduğunuz gibi gözükün Yada gözüktüğünüz gibi olun”

Seçmeni kandıramazsınız, Bursa seçmeni bilinçli, okuyan, araştıran, gözlemleyen, vatan sever tepkisini koyan ve en önemlisi Atatürk’ün işaret ettiği yoldan asla ödün vermeyen vatanseverlerdendir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ