Demokrat Zafer

Saçları dile getiren cihaz: Remington ONE

Remington’ın yeni modeli “ONE” Türkiye’de

 

Saçları dile getiren cihaz: Remington ONE

Mart 2024

Kişisel bakım cihazlarında dünyanın lider markaları arasında bulunan Remington’ın tek bir cihazda birçok fonksiyonu barındıran en yeni modeli “ONE”, geçtiğimiz günlerde renkli bir davetle tanıtılarak, Türkiye’de de satışa sunuldu. Saç sakal şekillendirme, kurutma ve tıraş gibi bakım rutinlerini tek cihazla çözen, markanın ilk bütünsel kişisel bakım koleksiyonu ONE Serisi, her zaman her yerde kendi tarzını savunan cesur ve özgün kullanıcıları destekliyor.

 

 

Kişisel bakım rutinlerinin her biri için ayrı kullanılan cihazlar; kapladıkları yer, sarf edilen enerji, harcanan zaman ve taşıma zorluğu gibi sebeplerle yerini hepsi bir arada cihazlara bıraktı. Kişisel bakım cihazlarında neredeyse bir asırlık deneyime sahip olan Remington’ın ONE Serisi, iri dalgalı ya da kıvırcık, düz ya da tıraş edilmiş her stile ve herkese uygun geliştirilmiş, sıra dışı bir koleksiyon. Markanın ilk bütünsel kişisel bakım koleksiyonu olan seride kadın ve erkekler için üç farklı model bulunuyor.


Saçlarını uzatan stil sahibi bir erkek ve her gün saçlarını kazıyan cesur bir kadın

Tüm modeller farklı aparatları sayesinde erkekler ve kadınlar tarafından değişen ihtiyaçlara göre kullanılabilen ve birbirinden farklı stilleri dakikalar içinde dile getiren, pratik bir dizayna sahip. Bu nedenle yeni serinin tıraş makinelerinin tanıtımı Jennifer Boyner, maşa ve düzleştiricinin tanıtımı ise Korcan Kol tarafından yapıldı. Ünlü saç stilisti Sabit Akkaya, Remington ONE tıraş makinesiyle Jennifer Boyner’in saçlarını kazıyarak desen yaparken, Korcan Kol’un saçlarını ise tek bir cihaz kullanarak hem dalgalı hem düz yaptı.

Çok stilli saç kurutma makinesi

Remington ONE Dry and Style Hairdryer modelinin en önemli özelliği saçlara zarar vermeden, istenen stilde, hassas ve hızlı kurutma yapmak. Cihazın 4 farklı başlığı bulunuyor. En ince ve kısa saç tellerinin dahi elektriklenmesine izin vermeyen, rahatsız edici uçuşmaları önleyen, saçı sabitleyen ve yumuşatan Flyaway Tamer başlık, saçların kendi doğal dalgasında kurumasını sağlayan difüzör başlık, bukleleri belirginleştiren çatal uçlu difüzör başlık ve pürüzsüz şekilde düz bir görünüm sağlayan ince fön başlığı. Her seferinde saçlara 80 milyona kadar iyon dağıtan Çift İyonik Sistem sayesinde elektriklenmeyi önleyen Remington, olağanüstü pürüzsüz ve parlak bir görünüm sağlıyor. Thermacare teknolojisi ise saçların aşırı ısı nedeniyle zarar görmesini engelleyerek daha sağlıklı ve güvenilir deneyim sunuyor.

Düzleştirici ve maşa bir arada

Saçları tek bir cihazla düzleştiren ya da bukleli yapabilen ONE Straight and Curl Styler modeli, düzleştirici ve maşa arasında kolayca geçiş yapmayı sağlayan Flexicovers özelliğine sahip. Cihazın düzleştirici modu tek geçişte saçı düzleştirirken maşa modu iri ya da sıkı buklelere sahip olmanızı sağlıyor. Üstelik cihaz 20 saniye gibi kısa sürede ısınıyor ve akıllı ısı ayarı özelliği mevcut.

Hem tıraş hem vücut bakımı

Remington ONE Total Body Erkek Bakım Kiti, aparatları sayesinde saç sakal tıraşının yanı sıra vücut tüyü kesme, burun, kulak ve kaş tüyleri kesme makinesine de dönüşebiliyor. Cihazın en belirgin özelliği değişen başlıkların rakiplerinde olduğunun aksine küçültülmüş değil orijinal boyutunda olması. Bu da tıraşın daha çabuk bitmesini ve tekrarlanan kesme hareketlerinden oluşabilecek cilt tahrişinin önüne geçilmesini sağlıyor. Remington One erkek bakım kiti, hem duşta kullanım hem de kolay temizlik için yüzde 100 su geçirmez özelliğine de sahip. Ayrıca, değişen başlıkları sayesinde hassas bölgelerin tıraşı için de oldukça iyi bir alternatif.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ