Demokrat Zafer

MUYAD’tan iftar

Bursa Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği (MUYAD) tarafından iftar yemeği düzenlendi.

MUYAD'tan iftar yemeği

MAHMUT VURAL / BURSADA BUGÜN 

Bursa Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği (MUYAD) tarafından iftar yemeği Güzelyalı Bayrak Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

MUYAD ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine MUYAD Yönetim Kurulu Başkanı Sahip Keçici, MUYAD Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Bursa Milletvekillerinden Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Orhan Sarıbal, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğine Katılan CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’e MUYAD Yönetim Kurulu Başkanı Sahip Keçici, çiçek takdim etti.

MUYAD’ın düzenlediği yemeğe yaklaşık 2500 kişi katılım gösterdi.

“VİCDANIMIZ SIZLIYOR”

Konuşmalarına MUYAD Yönetim Kurulu Başkanı Sahip Keçici’ye teşekkür ederek başlayan CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Kendisi yakin dostumdur ve hiç bir zaman desteğini esirgemedi. Bir Ramazan sofrasındayız. Ülkemizin bu sofralara çok ihtiyacı var. Nereye gitsek, hangi pazara gitsek insanlarımızın durumu fevkalade kötü durumda. Emekli 10 Bin Lira alıyor 20 kilo kıyma parası, çarşıya gidiyor bir şey alamadan geri dönüyor. Vicdanımız sızlıyor. Amaç ihtiyac sahipleri çoğalmak değil, ihtiyaç sahiplerini azaltmak ve onlarla övünmektir. Hiç merak etmeyin 1 nisandan sonra bu dayanışmayı, bu projeyi ve özellikle çiftçimize, hayvancılık yapanlarımıza bütün destekleri sağlayıp yarınlarımıza umutla bakmasını sağlayacağız. Bunu yapacak gücümüz de var birikimimiz de var hiç merak etmeyin” dedi.

“İNSANI İNSAN OLASAK GÖRÜYORUZ”

Ramazan ayını hatırlatan Bozbey seçime 18 günün kaldığının altını çizdi. Ayrıca Bozbey,”  Bizim insan kişiliğiyle insanların sıfatıyla, rengiyle işimiz yok. İnsanı insan olarak görüyoruz. Üstelik sadece Ramazan ayında değil her zaman öyle görüyoruz. İnsanlara hakaret edenin de karşısındayız, insanlara yalan söyleyenin de karşısındayız. İnsanlara iftira atanın da karşısındayız” dedi.

“GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN BİR OLACAK”

Muhteşem iftar yemeği organizasyonun ev sahipliğini yapan MUYAD Yönetim Kurulu Başkanı Sahip Keçici tüm katılımcılara teşekkür etti. Katılan herkesin Ramazan ayını ve  gelecek Ramazan bayramını şimdidem kutlayan Keçeci, “Gelen herkesten Allah razı olsun. Bugün burada birlik beraberlik için toplandık. Ramazan ayının yaşandığı şu zor günlerde bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. MUYAD olarak gerçekleştirdiğimiz bu iftar yemeğinde amacımız dostlarımızı gönülle ve muhabbetle bağlamaktı. Ramazan ayının güzelliği de buradan geliyor. Küsler barışıyor, sofralarda gönüller bir oluyor. Gönlümüz her zaman bir olacak” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ